Sales Headhunter

De juiste kandidaat voor uw sales vacature

Headhunter voor sales functies

Als ervaren sales headhunter voor sales management en directie functies zijn wij als geen ander in staat om de juiste kandidaat bij een sales management functie te vinden. Onze consultants kunnen terugvallen op een uitgebreid netwerk en unieke software om kandidaten direct te benaderen. Dit in combinatie met onze beproefde headhunting methode zorgen wij elke keer voor een juiste invulling van commerciële functies op niveau.

U bent op zoek naar de perfect kandidaat voor een sales positie, maar deze blijkt niet eenvoudig te vinden? Maak kennis met CRS als sales headhunter voor als uw commerciële vacatures.

Wij benaderen direct de juiste profielen

Om de juiste commerciële mensen binnen te halen maken wij gebruik van een unieke headhunt methode. In overleg met onze opdrachtgevers stellen wij een profiel samen passend bij de cultuur van het bedrijf, de branche en de klanten. Daarnaast willen wij graag weten welke resultaten deze nieuwe kandidaat dient te realiseren.

Met deze uitgebreide intake gaan wij zoeken naar de juiste kandidaten, het zogenaamde headhunten. Dit doen wij via, speciale software, branche kanalen, social media, netwerk en onze database met het grootste aanbod van commerciële professionals.

Met geselecteerde kandidaten maken wij afspraken in alle discretie. De kandidaten die wij geschikt vinden voor de functie worden onderbouwd aan onze opdrachtgevers voorgesteld. Hierna begeleiden wij alle gesprekken met onze opdrachtgever en kandidaten. Naast het afnemen van assessments adviseren wij verder in het gehele proces tot en met de aanname.

Sales headhunter CRS Consultants

Voordelen van Sales Headhunting

Opdrachtgevers vaak gebruik van onze headhunter diensten wanneer een vacature nog niet bekend mag worden in de markt. Wij kunnen zeer discreet de juiste mensen voor u vinden. Het headhunten van commerciële mensen vraagt vakmanschap en ervaring in sales. Daarom zijn al onze headhunters ervaren commercieel directeuren, CCO's of sales directors. Met deze achtergrond spreken wij de taal van onze kandidaten en weten hierdoor voor onze opdrachtgevers de juiste mensen voor een functie te vinden.

Focus op headhunting sales

Wij zijn gespecialiseerd in het headhunten van de beste sales kandidaten. Door een focus op commerciële functies, leveren wij altijd het beste resultaat.

Kennis van uw markt

Onze headhunters zijn ervaren sales managers met kennis van uw branche. Met onze kennis van de markt weten wij als geen ander de kandidaat bij uw sales vacature te selecteren. Of u nu op zoek bent naar een sales manager of commercieel directeur voor elke branche selecteren wij de passende kandidaat.

Kwaliteit van werven en selecteren

Wij werken op exclusieve basis voor onze opdrachtgevers. Met een bewezen sales headhunting proces leveren wij kwalitatief de beste kandidaat. Een investering die zich terugverdient.

Commitment

Regelmatige terugkoppeling en het gezamenlijk voeren van eindgesprekken en evaluaties zorgt ervoor dat wij het gehele proces verbonden blijven. Ook na plaatsing blijven wij met onze opdrachtgevers in contact om succes te garanderen

Unieke methode

 • Een sales director als verlengstuk van uw organisatie
 • Kwaliteit in aanname door beproefde methode
 • Directe benadering middels unieke software
 • Sales profielen met bewezen trackrecord
 • Inwinnen van referenties middels ons netwerk
 • Volledige begeleiding en ontzorging
 • Garantieregeling

Overtuig u zelf van onze focus in headhunting van sales functies. Ook benieuwd naar de kwaliteit van onze headhunters diensten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464

Sales functies via headhunting

De afgelopen jaren hebben wij voor onze opdrachtgevers diverse functies succesvol ingevuld. Vacatures die wij via sales headhunting invullen zijn onder andere:

Benieuwd hoe wij uw vacature succesvol invullen? Wij vertellen graag meer over onze unieke methoden.

Voordelen headhunter in sales

 • Discretie
 • Kwaliteit in aanname
 • Minder afbreukrisico naar klanten en intern
 • Onze kandidaten worden getest op trackrecord
 • Inwinnen van referenties middels ons netwerk
 • Volledige begeleiding en ontzorging
 • Garantieregeling

Overtuig u zelf van de focus in headhunting van sales functies. Ook benieuwd naar de kwaliteit van onze headhunters diensten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464

Op zoek naar een ervaren headhunter?

Waar ligt uw vraag bij het invullen van uw commerciële vacature? Wilt u een commercieel directeur werven of bent u op zoek naar een uitmuntende account manager?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw organisatie.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment