CRS Consultants

Voor groei in commerciële resultaten

Een ervaren Sales Director als verlengstuk van jouw organisatie. CRS Consultants helpt bedrijven groeien door sales recruitment, consultancy, coaching en het oplossen van interim vraagstukken.

Wanneer is iemand een versterking voor uw team en organisatie? Hoe zorg je dat de gestelde doelen worden gehaald? Wat maakt iemand de perfecte sales professional?

CRS Consultants is opgericht door ervaren managers met een commerciële en bedrijfskundige achtergrond. Door te werken met consultants met een management en directie achtergrond profiteert u van specialisten die weten wat het is om bedrijven te laten groeien, mensen te coachen en professionals te werven. Daar zijn wij zo van overtuigd dat wij het niet alleen beloven, maar ook garanderen. Waar ligt jullie uitdaging?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze expertise

Vragen over ons of onze diensten? Neem contact op

CRS Consultants experts in sales

Ervaren sales management professionals

Met de juiste inzichten en een flinke dosis praktijkervaring helpen wij u met groeien. Of het nu gaat om de werving en selectie van een nieuwe sales professional, sales consultancy of het coachen en trainen van uw huidige commerciële mensen, bij ons tellen de resultaten. Onze ervaren sales managers zijn resultaatgericht en werken als verlengstuk van uw organisatie.

Persoonlijkheidsprofielen & onderbouwing kandidaten

Op basis van de gewenste vaardigheden en te bereiken doelen maken wij een sales en persoonlijkheidsprofiel. Onze consultants matchen zo de ideale kandidaat die past bij het bedrijf, team, management en de klanten van uw onderneming.

Naar aanleiding van onze uitgebreide en beproefde selectiemethode stellen wij alleen passende kandidaten voor. Hierbij vindt u altijd een complete onderbouwing met sterke en verbeterpunten. Zo heeft u meer informatie over de kandidaten en weet u waar u op kunt letten bij een vervolggesprek. Het afnemen van sales assessments en persoonlijkheidstesten behoort tot de mogelijkheden.

Unieke software en grootste netwerk

Door de koppeling van diverse databases heeft CRS Consultants unieke software ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij 99% van alle personen werkzaam in een commerciële functie direct benaderen. Dit maakt ons het meest vooruitstrevende wervingsbureau voor het invullen van sales vacatures.

Keurmerk voor sales

CRS Consultants is lid van United Sales Recruiters, het keurmerk voor wervingsbureaus in commerciële functies. Leden hebben als specialistisch werving en selectie bureau bewezen de hoogte kennis en kwaliteit in recruitment te leveren. Onze opdrachtgevers profiteren daarnaast van het grootste netwerk van sales professionals en daardoor de meeste zekerheid tot het succesvol invullen van een sales vacature.

Resultaatgericht voor onze klanten

Succes en groei realiseren voor onze opdrachtgevers, dat is waar we voor staan. Wij werken graag voor ondernemende mkb bedrijven en de innovatieve maakindustrie. Daarnaast zijn we zeer succesvol in het ondersteunen en adviseren van multinationals en private equity bedrijven.

Contact CRS Consultants

Meer informatie of sparren over de mogelijkheden voor commerciële groei? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons direct | 040 - 231 94 64. Het hoofdkantoor van CRS is gevestigd op het bruisende Strijp-S te Eindhoven. Met vestigingen in Den Bosch en Utrecht bieden wij een landelijke dekking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CRS Consultants B.V.

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

Tel.: 040 - 231 94 64
E-mail: sales@crsconsultants.nl

KvK: 65375416