Automatisch klanten benaderen

Bespaar tijd bij het vinden van klanten

Leadgeneratie software voor nieuwe klanten

Neem contact op

Moeite met leadgeneratie? Start dan met het automatisch benaderen van nieuwe klanten. Uit ervaring weten wij wat het is om veel tijd aan acquisitie kwijt te zijn, zonder resultaat.

In de huidige markt werkt ‘cold-calling’ niet meer.

Wil je succesvol de juiste klanten werven zul je prospects actief moeten benaderen, positief, constructief en onafgebroken. Door een ‘klantenpool’ van potentiële opdrachtgevers te bouwen, ben je verzekerd van nieuwe klanten nu, en in de toekomst.

Autolead software van CRS Consultants maakt leadgeneratie eenvoudig.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sales en Acquistie Partner

CRS Consultants is opgericht door ervaren Sales Managers. Onze consultants hebben gezamenlijk meer dan 10.000 new business deals gerealiseerd en daar zijn wij best trost op. We zijn gedreven, houden van verbinden, zijn resultaatgericht en boven alles innovatief.

De consultants van CRS snappen bedrijven, mensen en data en zijn energieke professionals die elke dag bezig zijn om jouw sales proces te verbeteren. Ons doel is tegen minder kosten, sneller de juiste klanten voor jullie bedrijf te vinden.

Waarom leadgeneratie via CRS Consultants?

 • Unieke autoleads software voor het benaderen van nieuwe klanten.
 • De consultants van CRS zijn vakspecialisten met een passie voor sales, data, techniek en mensen.
 • Wij hebben diepgaande marktkennis en sales ervaring in veel sectoren.
 • Verhoogde effectiviteit en verlaagde kosten door inzet van innovatieve acquisitie methodieken en technologieën.
 • Professionele begeleiding door een succesvolle sales director.
 • Resultaatgerichte werkwijze en klantwaardering van 4,8

Benieuwd hoe we nieuwe klanten voor jullie organisatie kunnen benaderen? Neem dan contact op.

Klanten benaderen via een prospects pool

Een prospects of klantenpool is een database van potentiële opdrachtgevers die passen bij de dienstverlening of producten van jullie organisatie.

Een goede acquisitie pipeline opbouwen kost tijd. Zomaar een lijstje met potentiële klanten aanleggen, is namelijk niet hetzelfde als een actieve en werkende database opbouwen.

Door actief contact te onderhouden met de doelgroep vergroot je de kans om top of mind te komen bij een vraag naar je dienst of product.

CRS Consultants heeft de expertise en unieke software waarmee wij een groot deel van acquisitie werkzaamheden kunnen automatiseren. Hiermee bouw je een sales funnel met klanten die geschikt zijn voor jullie product en dienst.

Ook voor bestaande klanten

De focus ligt vaak op new business, maar bestaande klanten zijn vaak waardevoller. Via onze software automatiseer je ook het contact met je huidige opdrachtgevers. Met gepersonaliseerde berichten onderhoud je op regelmatige basis contact met klanten. Hiermee verhoog je automatisch je omzet.

Automatische leadgeneratie zo werkt dat

1. De ideale klant

Wat is het profiel van de ideale klant? Welke doelgroep wil je wel en niet in de pool opnemen. Dit moet glashelder zijn. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan de klantinventarisatie.

2. Database samenstellen

Nu we exact weten wat het profiel van de ideale klant is vertalen wij alle informatie naar een geavanceerde zoekopdracht. Wij filteren op regio, branche, bedrijven, functietitels en andere slimme factoren die nodig zijn om een perfecte lijst van klanten samen te stellen.

3. Het eerste contact

De gefilterde klantenlijst wordt geladen in onze Auto Leads software. Per week worden maximaal 50 connectieverzoeken verstuurd. Gemiddeld accepteert 35% de uitnodiging. Dit proces wordt periodiek herhaald voor een maximaal bereik.

4. Dialoog

De nieuwe connecties ontvangen automatisch een aansprekend bericht met als doel een dialoog waarbij ze enthousiast gemaakt worden voor jullie diensten. De reacties zullen variëren. De een wil direct een afspraak, anderen hebben een vraag of geven aan over 5 maanden in gesprek te willen gaan.

5. Pipeline Management

Met "Tags" markeer je berichten en klanten. Het is een geweldig instrument om overzicht te houden over je inbox. Label prospects als Interesse, meer informatie, vestiging, later bellen, contact houden enz.

Je kunt creatief zijn en meerdere tags maken die voor jullie relevant zijn.

6. Koppeling CRM Systeem

Optioneel maken wij een koppeling met jullie CRM systeem. Automatisch sturen wij alle klantcontacten door naar jullie sales of klantensysteem. Hierdoor beschik je zelf over alle data en integreer je autoleads in je sales proces. 

Voordelen klanten benaderen via Autoleads

Het benaderen van klanten is een vak. De sales consultants van CRS zijn experts in leadgeneratie. Wij weten voor elke branche en onderneming uit onze data de juiste doelgroep samen te stellen. Het automatiseren van het benaderen van deze klanten levert veel leads en tijdwinst op.

 • Ga van ad-hoc naar strategische acquisitie
 • Meer leads van hoge kwaliteit
 • Bereik direct beslissers
 • Brengt structuur en continuiteit in je proces en verlaagt je acquisitiekosten met 75%
 • Een sales professional krijgt meer tools om zijn doelstellingen te bereiken

Resultaat in het werven van nieuwe klanten

Succes en groei realiseren voor onze opdrachtgevers, dat is waar we voor staan. Wij werken graag voor ondernemende mkb bedrijven en de innovatieve maakindustrie. Daarnaast zijn we zeer succesvol in het ondersteunen en adviseren van multinationals en private equity bedrijven.

CRS Consultants

Vragen over klanten benaderen via Autoleads? Neem contact op of plan een vrijblijvende teams call voor advies in commerciële groei.


Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvullende diensten

Vragen over onze unieke aanpak? Neem contact op