Online marketing voor bedrijven

Commercieel en resultaatgerichte online marketeers

Bureau voor online marketing B2B

CRS helpt bedrijven bij hun online marketing. Wij zijn geen standaard online marketing bureau, maar werken vanuit onze sales en marketing expertise. Dit betekent ervaren sales directors die weten wat het is om te groeien door de juiste inzet van online marketing en social selling.

Onze kennis gaat verder dan websites, Google, SEO en SEA.

Wij weten hoe prospects zoeken en verbinden zo de juiste klanten aan onze opdrachtgevers. Benieuwd hoe wij jouw online strategie commercieel en resultaatgericht inrichten? Lees verder of neem contact op.

Maatwerk in online marketing

Als ervaren commerciële marketeers weten wij dat prospects in verschillende branches anders zoeken. Daarom stemmen wij onze online marketing diensten af op het bedrijf, branche en potentiële klanten.

Geen enkele onderneming is hetzelfde, daarom geloven wij in maatwerk. Online marketing passend bij de organisatie, branche en klanten.

Geen gewone marketeer maar commerciële consultants met verstand van sales en online marketing.

Strategie naar praktijk

Benieuwd hoe wij ideeën omzetten in concrete acties en resultaten?

bureau voor online marketing b2b

Hoe helpen wij bedrijven online groeien

Commerciële website

Hoeveel aanvragen krijgt je bedrijf via de website? Wij helpen ondernemingen het maximale uit hun online activiteiten te halen. Website makers denken technisch en hebben geen kennis van branche, klanten en producten.

Wij kennen het zoekproces van B2B klanten en ondersteunen bedrijven in het commerciële online sales traject. Hierbij selecteren wij websitemakers en ontwikkelen commerciële sales teksten voor het genereren van leads.  

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers tijdens het hele traject voor een commerciële website.

Gevonden worden in Google

Geen moeilijke termen zoals SEA, SEO en CRO. Gewoon gevonden worden in Google, daar gaat het om.

Onze commerciële online marketing consultants weten uit ervaring hoe je bovenaan in Google komt. Van IT tot dienstverlening en maakindustrie tot groothandel, hebben wij al veel bedrijven geholpen om aanvragen binnen te krijgen.

Onze mensen onderscheiden zich door een pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Het genereren van B2B leads vraagt om een andere werkwijze. Onze ervaren sales en marketing managers werken als commercieel verlengstuk van uw onderneming.

Blog schrijver huren

Vanuit onze commerciële marketing achtergrond hebben wij een netwerk van commerciële blogschrijvers geselecteerd. Voor het schrijven van teksten die gevonden worden verhuren wij blogschrijvers die kennis hebben van branche en product. Ideaal voor het vernieuwen van je website of voor het regelmatig plaatsen van blogs. Hierbij kijken wij altijd naar de sales mogelijkheden van een tekst.

Dus niet schrijven om te schrijven, maar om gevonden te worden door potentiële klanten. Onze commerciële schrijvers "spreken" de B2B taal.

Online marketing = Sales

Marketing en sales vloeien steeds meer samen. Een potentiele klant zoekt eerst op internet naar potentiële informatie over een product of dienst. Belangrijk is dus om op het juiste moment onder de aandacht van de klant te komen. 

Waar het de meeste marketing bureaus nog wel redelijk lukt om gevonden te worden gaat het om de juiste commerciële trigger of opdrachtgevers contact opnemen. Met onze kennis van online marketing en sales weten wij als geen ander hoe je gevonden wordt door potentiële klanten en bewegen wij ze om contact op te nemen.

TIP: Selecteer het juiste online marketing bureau

Zie je door de bomen het bos niet meer van aanbieders? Online marketing is sales! Elk online marketingbureau is bekend met SEO en SEA technieken, maar het gaat om gevonden worden en resultaten. Zoek dus een online marketing bureau die weet wat sales en social selling in een B2B context is. Zo zorg je ervoor dat de juiste doelgroep jou weet te vinden.

Benieuwd naar resultaatgerichte online marketing?

Op zoek naar een online marketing bureau die sales en marketing verbindt met commerciële resultaten?

Neem contact op via onderstaand formulier of bel direct 040 - 231 94 64.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment