Werving Commercieel Directeur

Uniek werving en selectie plan op maat

Wij vinden uw commercieel directeur

Wij begrijpen dat het vinden van de perfecte commercieel directeur essentieel is voor uw bedrijfsvoering. Daarom geloven wij erin dat alleen ervaren commercieel managers het beste in staat zijn om de juiste commercieel directeur voor uw organisatie te werven en te selecteren.

Werken met CRS Sales Recruitment Consultants, betekent gebruik maken van ervaren commercieel directeuren die als verlengstuk van uw organisatie de beste mensen aan uw bedrijf weten te binden. Dus bent u op zoek naar een commercieel directeur voor lange tijd of voor een interim invulling, neem contact op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Professionaliteit in werving door kennis van sales

Waar loopt u nu tegenaan bij de werving van een commercieel directeur? Reageren niet de juiste mensen, of weet u niet waar een nieuwe commercieel directeur aan moet voldoen?

Door te werken met sales recruitment specialisten die allemaal een achtergrond op sales management niveau hebben, weet u zeker dat wij de juiste persoon voor uw organisatie kunnen werven. Door onze unieke garantie bent u verzekerd van een goed resultaat.

Hoe werven wij dan een commercieel directeur? Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom geloven wij niet in een vaste aanpak. Op basis van uw bedrijfsdoelstellingen stellen wij een functieprofiel van een commercieel directeur op, passend bij uw organisatie en behoeften. Op basis van dit profiel ontwerpen wij een sales management recruitment plan op maat. Hierbij zullen wij geschikte kandidaten middels onze unieke software direct benaderen. Met onze resultaatgerichte instelling zullen wij er alles aan doen om ook voor u de juiste persoon te vinden.

Wij worden enthousiast om weer een nieuwe recruitment aanpak te mogen ontwerpen, wij vertellen u er graag meer over, of bel direct 040-231 94 64.

recruitment commercieel directeur

Starten met de werving van een commercieel directeur?

Middels onze unieke executive search methode werven wij ook voor uw onderneming de juiste commercieel directeur. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak en succesvolle ervaringen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment

Werving en selectie commercieel directeur

De commerciële directeur staat aan het hoofd van uw sales afdeling. Hij of zij moet ervoor zorgen dat het sales team goed loopt. Het is dan ook van enorm belang dat deze verantwoordelijkheid wordt gedragen door iemand die er verstand van heeft. Het vinden van de perfecte commerciële directeur is niet gemakkelijk. Het is vaak lastig om te zien of iemand de verantwoordelijkheden aan kan en goed genoeg is voor uw bedrijf. Voor de juiste werving en selectie adviseren wij eerst een functieprofiel commercieel directeur op te stellen.

CRS Consultants is uniek in het werven en selecteren van commerciële mensen op directie niveau. Wij geven u geen tientallen cv's waar u zelf de weg in moet zoeken. Wat wij doen, is op exclusieve basis werken voor onze opdrachtgevers. Met ons bewezen sales recruitment proces leveren wij kwalitatief de beste kandidaat. Doordat we op exclusieve basis recruiten, verdient u, uw investering snel terug. Kijk maar hoe belangrijk het is om een goede commerciële directeur te hebben. Hij bepaalt de koers van het commerciële gedeelte van uw bedrijf. U kan een enorm goed product of een goede oplossing hebben, maar zonder de juiste sales en marketing zal niemand dit opmerken. U kan talent hebben, maar moet dit ook kunnen laten zien. Hiervoor is de commerciële directeur een onmisbare schakel in het succes van uw onderneming. Ook voor een tijdelijke invulling zoals een interim commercieel directeur bent u bij CRS aan het juiste adres.

Succes gegarandeerd door CRS

Wij zijn er zo van overtuigd dat we voor u de goede kandidaat vinden om uw bedrijf op commercieel vlak te vertegenwoordigen dat wij werken met een no cure no pay garantie. Via onze executive search methode zullen wij regelmatig met u een terugkoppeling maken en gezamenlijk gesprekken voeren en evaluaties houden. Wij blijven verbonden tijdens het gehele proces. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek of bel ons via 040-231 94 64 .