Inhuren sales account manager

Tijdelijke ondersteuning via een zzp of freelance account manager

Flexibele sales capaciteit

Neem contact op

Op zoek naar het flexibel inhuren van een freelance account manager of zzp sales professional? CRS Consultants is marktleider voor de tijdelijke inhuur van account en sales managers. Wij combineren een ervaring in sales met het grootste netwerk van zelfstandige sales professionals die bedrijven laten groeien.

Of je nu tijdelijke ondersteuning zoekt tijdens ziekte, zwangerschapsverlof of extra sales kennis nodig hebt, wij leveren snel een passende oplossing.

CRS is sinds de oprichting een gewaardeerde partner voor flexibele sales ondersteuning. Zo helpen wij onze klanten met extra sales capaciteit bij de introductie van nieuwe producten, inhuren van specifieke expertise of vervanging bij langdurige afwezigheid.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw organisatie. Wij vertellen graag meer over onze unieke aanpak en oplossingen die ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een passende oplossing

Onze consultants zijn allemaal ervaren sales managers. Zo weten wij al snel welke vaardigheden nodig zijn die passen bij jullie tijdelijke sales vraag.

Met scherpe vragen weten wij al snel de behoefte van onze klanten duidelijk te krijgen. Wat is er nodig, welke doelen moeten worden behaald, welke persoon past bij deze opdracht. 

Via onze intake krijgen wij direct een beeld welke vaardigheden en ervaring benodigd zijn om jullie verder te helpen. 

Voordelen van flexibel sales professionals inhuren

Kandidaten passend bij jullie vraag

Hele markt in kaart gebracht

Flexibele oplossingen

Volledig ontzorgd

Resultaatgerichte freelance sales en account managers

Succes en groei realiseren voor onze opdrachtgevers, dat is waar we voor staan. Wij werken graag voor ondernemende mkb bedrijven en de innovatieve maakindustrie. Daarnaast zijn we zeer succesvol in het ondersteunen en adviseren van multinationals en private equity bedrijven.

Wat kunnen we voor jullie betekenen?

Waar ligt de behoefte van de organisatie? Onze unieke diensten voor de inhuur van zzp en freelance sales professionals helpen jullie bedrijf groeien in elke fase. Vragen? Neem contact op.

CRS Consultants

Eindhoven

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

Tel.: 040 - 231 94 64
E-mail: sales@crsconsultants.nl

Utrecht                    Den Bosch
Newtonlaan 155     Hintham 152
3584 BH Utrecht    5246 AK 's-Hertogenbosch
030 - 760 25 96      073 - 200 19 50

KvK: 65375416

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ Flexibel inhuren Accountmanager

Wat is het tarief van een freelance account manager

Het tarief van een freelance of zzp account manager is afhankelijk van de zwaarte van de opdracht en de benodigde expertise. Vaak wordt een uurtarief gehanteerd. Het uurtarief van een zzp accountmanager begint rond de EUR 85,- per uur. Dit bedrag loopt op tot circa EUR 125,- per uur. Afhankelijk van de periode en het aantal uren. Voor een vaste periode wordt ook van een project vergoeding overeengekomen. 

Ben je op zoek naar meer sales management oplossingen. Via interim sales bieden wij ervaren sales managers en commercieel directeuren op flexibele basis. Het tarief van sales management professionals begint bij EUR 125,- per uur.  

Welke sales functies kan je flexibel inhuren?

De laatste jaren is de markt van zelfstandige sales professionals sterk gegroeid. Steeds meer mensen willen flexibel hun werkzaamheden kunnen indelen. Dit betekent dat wij op elk niveau van commercie de juiste personen kunnen leveren. Van sales representative tot commercieel directeur. Wij beschikken over een compleet netwerk van zelfstandige professionals. 

Wat is het verschil met werving en selectie.

Wanneer je kiest voor werving en selectie dan ga je voor vast dienstverband. Als sales recruitment bureau zijn wij gespecialiseerd in vaste en tijdelijke sales functies.  

Welke overeenkomsten gebruiken jullie?

Als onze tijdelijke contracten voldoen aan de regels die de belastingdienst heeft opgesteld voor de inhuur van zelfstandige professionals. Zo voorkom je als werkgever dat je wordt aangeslagen voor loonheffingen en sociale premies. Naast alle contracten zorgen wij ook voor de registratie van uren en uitbetaling van de zzp-er.