Interim Recruiter

Snel een flexibele interim recruiter die zorgt voor resultaat

Netwerk en software voor de juiste interimmer

Op zoek naar een interim recruiter die snel kwalitatieve kandidaten kan vinden? Zoek dan niet verder.

CRS beschikt in samenwerking met Recruitment Center over het grootste netwerk van passende en beschikbare interim recruiters. Daarnaast maken wij gebruik van unieke software die exact de zzp-recruiter kan vinden die past bij jullie bedrijf, vacatures en cultuur.

Heb je veel vacatures en wil je een interim recruiter die zorgt voor resultaat? Neem dan contact op. Binnen 48 uur leveren wij beschikbare  zzp-recruiters en kunnen de openstaande vacatures snel en kwalitatief worden ingevuld.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of bel 040-2319464.

Waarom een interim recruiter

Onze opdrachtgevers maken om uit een lopende redenen gebruik van onze interim recruitment diensten. We worden gewaardeerd om onze vakkennis in recruitment en de snelheid waarmee wij de juiste interim recruiters leveren.

De interim recruitment opdrachten variëren. Je hebt behoefte aan tijdelijk meer recruitment capaciteit of er is een tijdelijke afwezigheid zoals ziekte of zwangerschap.

Wij kijken naar jullie wensen en zorgen voor de juiste persoon bij jullie vraag.

Neem contact met ons op en ervaar wat een interim recruiter van CRS voor jullie bedrijf kan betekenen.

interim zzp recruiter

De voordelen van een Interim Recruiter

Focus op Interim Recruitment

Door onze focus op interim recruitment profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Door deze ervaring kunnen wij snel starten en kwalitatief de beste kandidaten vinden die passen bij jullie opdracht.

Kennis van de markt

Onze interim recruiters zijn ervaren specialisten met kennis van uw branche. Met onze unieke software en recruitment inzichten weten wij als geen ander snel en effectief de juiste kandidaten te selecteren. Welke functies er ook ingevuld moeten worden onze interim recruiters zorgen voor de beste kandidaat.

Kwalitatieve interim recruiters

In deze arbeidsmarkt zijn er veel interim recruiters te vinden, helaas niet altijd met de gewenste kwaliteit. Wij selecteren de beste interimmers met verstand van zaken die zorgen dat vacatures wel worden ingevuld. 

Commitment

Regelmatige terugkoppeling en het gezamenlijk voeren van evaluaties zorgt ervoor dat wij het gehele interim recruitment traject verbonden blijven. Opdrachtgevers en interim recruiters maken gebruik van onze software voor tijdregistratie en facturatie. Alles verloopt transparant zonder omkijken naar contracten en administratieve rompslomp.

Meer informatie over het huren van een interim recruiter?

Waar de uitdagingen ook liggen, samen zorgen wij voor resultaat in recruitment. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

contact interim recruiter

Jouw vragen over een Interim Recruiter

Wat kost een Interim Recruiter

De kosten van een Interim Recruiter zijn afhankelijk van de duur van de looptijd en aantal uren. Naast een uurtarief voor een interim recruiter kan je ook een fixed-fee afspreken. Deze afspraak kan je per maand of ingevulde opdrachten maken. De tarieven van een Interim Recruiter in 2023 zijn als volgt:

Tarieven Interim Recruiter

Afhankelijk van de senioriteit en de branche liggen de tarieven tussen de EUR 65,- en EUR 130,- per uur. Het gemiddelde uurtarief van een interim recruiter in 2023 bedraagt op dit moment EUR 85,-. Dit is gebaseerd op minimaal 3 dagen per week voor 3- 6 maanden. 

Duur opdracht van invloed

Van invloed op het tarief is de duur van de opdracht. Je kan bedenken dat een interimmer die meer zekerheid heeft voor een langere opdracht met meer uren genoegen neemt met een lager uurtarief. Je gaat dan wel een commitment aan en je bent minder flexibel in het opzeggen van de overeenkomst. 

Contact

Benieuwd wat een interim recruiter via CRS voor uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit en ervaar zelf het verschil.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Landelijke Interim Recruitment Opdrachten

CRS Consultants werkt voor opdrachtgevers in geheel Nederland voor interim recruitment opdrachten.

Wij maken niet alleen gebruik van onze slimme mensen, maar zetten ook innovatieve tools en nieuwe recruitment technieken in om de beste interim recruitment resultaten te leveren. Het werving en selectie proces is de laatste jaren sterk veranderd.

Ook bij interim recruitment opdrachten moeten onze klanten verzekerd zijn van de beste kandidaten, zo blijven wij en u de concurrentie voor. Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.