Werving en Selectie Account Manager

Verbinden van succesvolle sales professionals aan uw organisatie

Werving van een resultaatgerichte account manager

Werving en selectie van account managers is onze passie waar wij dagelijks succesvol in zijn. Met een achtergrond als Sales Manager werven en selecteren wij de beste sales professionals voor onze opdrachtgevers.

Wat is uw vraag. Waar liggen de knelpunten bij het vinden van een account manager? Dagelijks helpen wij ondernemingen in uiteenlopende branches met het invullen van commerciële vacatures. We bespreken graag de mogelijkheden.

Hoe wij een ideale account manager werven en selecteren

Wat maakt het dat u nu niet in contact komt met de ideale account manager? Goede sales professionals zijn moeilijk te vinden en de juiste kandidaten reageren niet op een vacature. Goede account managers stellen ambitieuze doelen en de tijd die ze besteden vullen ze in met het realiseren van deze doelen.

Hoe komen wij dan in contact met de juiste account managers? Op basis van een uitgebreide intake stellen wij het profiel samen passend bij uw organisatie en klanten. Met unieke sales recruitment software kunnen wij passende kandidaten direct benaderen.

CRS Consultants beschikt over de hoogte acceptatie van directe mail contact. Hoe komt dit? Van kandidaten horen wij terug dat we dezelfde taal spreken, namelijk de taal van sales. Onze visie om te werken met sales recruiters die allemaal een sales management achtergrond hebben is zo succesvol dat wij overtuigd zijn ook de account manager voor uw organisatie te kunnen selecteren.

Kennis maken met onze visie op recruitment in combinatie met passie voor sales?

werven van account managers

Start met de werving en selectie van een succesvolle acccount managers

Maak kennis met onze succesvolle werving en selectie sales aanpak voor het invullen van uw account manager vacature. Samen kijken we naar de mogelijkheden en vinden een passende oplossing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment

Sales is veranderd het werven en selecteren van account managers ook

Het verkoop vak is de laatste jaren snel veranderd. Dit betekent dat de wensen bij het werven van een account manager ook anders zijn geworden. De competenties die een aantal jaren geleden nog belangrijk waren zijn nu niet voldoende om als account manager succesvol te opereren. Zie ook het artikel over werken in sales waar een uitgebreid interview met CRS Consultants in staat.

Wij geloven dat commerciële mensen zich dagelijks moeten blijven ontwikkelen om mee te kunnen met de snel veranderende markt. Verkopen op basis van korting kan iedereen. Anno 2019 zijn bedrijven meer op zoek naar account managers met een technische achtergrond die met toegevoegde waarde voor de klant zaken doen. Het werven van commercieel technische mensen is weer een vak apart. Maar wat wel duidelijk is, is dat de wensen van opdrachtgevers veranderen. Een goede sales professional recruiten is dus vakwerk geworden. Er is veel tijd nodig voor het in kaart brengen van de markt en het targeten van de juiste kandidaten. Met unieke sales recruitment software weten wij al snel deze markt in kaart te brengen en de juiste personen te benaderen. Hierna volgt een filter in persoonlijke gesprekken, waarbij wij met sales management ervaring al snel het verschil maken met een standaard recruiter. Als u ook op zoek bent naar kwaliteit in sales recruitment dan adviseren wij u graag.