Werving en selectie E-commerce

Recruitment specialist voor E-commerce professionals

De juiste persoon voor een e-commerce functie recruiten?

Neem contact op

De vraag naar e-commerce specialisten is sterk groeiend en dit zal de komende tijd toenemen. Veel bedrijven zijn op zoek naar een kandidaat, maar hoe vind je die?

CRS Consultants is de specialist in recruitment en werving en selectie van e-commerce professionals. Met innovatieve recruitment technieken weten wij de juiste kandidaten in beeld te krijgen en te enthousiasmeren voor onze opdrachtgevers.

Onze consultants zijn ervaren ondernemers met een achtergrond in e-commerce. Met deze kennis hebben wij een beter inzicht in welke online specialisten van toegevoegde waarde voor jullie bedrijf zijn.

Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact op. Wij vertellen graag meer over onze vernieuwde aanpak in werving en selectie van e-commerce specialisten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Innovatieve aanpak voor resultaat

Digital functies werven is een vak. Met een bewezen methode helpen specialistische recruiters jou aan de beste kandidaten voor jullie vacature.

Om de juiste e-commerce profielen te vinden is een goede intake van belang.

Wij kijken verder dan de functienaam. Op basis van jullie wensen gaan we dieper in op de gewenste ervaring, achtergrond, kennis en persoonlijkheid.

Wij weten dat een functie succesvol wordt ingevuld om de juiste persoon te selecteren die past bij bedrijf, team en functie inhoud.

Voordelen van een Werving en Selectie Bureau voor E-commerce Functies

Focus op e-commerce recruitment

Door onze focus op het werven en selecteren van e-commerce professionals profiteer je van onze kennis, ervaring en expertise. Wij matchen de beste kandidaat met jullie vacature.

Kennis van de markt

Met een achtergrond in e-commerce en online marketing spreken wij de taal van kandidaat en opdrachtgever. Onze data en software brengt daarnaast heel de markt in kaart. 

Kwaliteit in recruitment

Door innovatieve recruitment technieken toe te passen sluiten wij aan bij de wensen van jullie doelgroep. Met onze bewezen selectiemethoden filteren wij de beste kandidaten. 

Hoogste succesratio

Door onze voorsprong in in nieuwe recruitment technieken, gecombineerd met kennis van de markt en persoonlijkheidsprofielen maakt ons zeer succesvol in het invullen van e-commerce vacatures. 

Resultaat in e-commerce recruitment

Succes en groei realiseren voor onze opdrachtgevers, dat is waar we voor staan. Wij werken graag voor ondernemende mkb bedrijven en de innovatieve maakindustrie. Daarnaast zijn we zeer succesvol in het ondersteunen en adviseren van multinationals en private equity bedrijven.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Waar ligt de behoefte van uw organisatie? Onze unieke diensten op het gebied van werving en selectie in e-commerce recruitment helpt uw bedrijf groeien in elke fase. Vragen? Wij vertellen graag meer.

CRS Consultants - E-commerce Recruitment

Vragen over e-commerce recruitment?

Locatie

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

Tel.: 040 - 231 94 64
E-mail: sales@crsconsultants.nl

Locatie Utrecht     Locatie Den Bosch
Newtonlaan 155     Hintham 152
3584 BH Utrecht    5246 AK 's-Hertogenbosch
030 - 760 25 96      073 - 200 19 50

KvK: 65375416

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.