Sales Recruitment

Marktleider in de werving en selectie van sales professionals

Sales Recruitment Bureau

Marktleider in de werving en selectie van sales professionals

Sales recruitment is het vinden van de perfecte match

CRS Consultants is het gespecialiseerde sales recruitment bureau opgericht door ervaren commercieel managers. Werving en selectie in sales gaat niet om de aantallen, maar om het vinden van de perfecte match.

Met een achtergrond als sales manager of commercieel directeur weten onze sales recruiters wat iemand een uitstekende sales professional maakt. Wat maakt een kandidaat geschikt? Wanneer is iemand een versterking voor het team en de organisatie? Hoe haalt u de juiste sales professionals in huis?

Samenwerken met CRS is profiteren van ervaren sales directors die weten wat het is om mensen op te leiden, te coachen en bovenal, te werven en te selecteren.

Daar zijn wij zo van overtuigd, dat wij het niet alleen beloven, maar garanderen. Dat is werving en selectie via CRS Consultants.

Unieke aanpak

youtube-video-thumbnail

CRS Consultants experts in sales

Ervaren sales management professionals

Met de juiste inzichten en een flinke dosis praktijkervaring helpen wij u met groeien. Of het nu gaat om de werving en selectie van een nieuwe sales professional, sales consultancy of het coachen en trainen van uw huidige commerciële mensen, bij ons tellen de resultaten. Onze ervaren sales managers zijn resultaatgericht en werken als verlengstuk van uw organisatie.

Persoonlijkheidsprofielen & onderbouwing kandidaten

Op basis van de gewenste vaardigheden en te bereiken doelen maken wij een sales en persoonlijkheidsprofiel. Onze consultants matchen zo de ideale kandidaat die past bij het bedrijf, team, management en de klanten van uw onderneming.

Naar aanleiding van onze uitgebreide en beproefde selectiemethode stellen wij alleen passende kandidaten voor. Hierbij vindt u altijd een complete onderbouwing met sterke en verbeterpunten. Zo heeft u meer informatie over de kandidaten en weet u waar u op kunt letten bij een vervolggesprek. Het afnemen van sales assessments en persoonlijkheidstesten behoort tot de mogelijkheden.

Unieke software en grootste netwerk

Door de koppeling van diverse databases heeft CRS Consultants unieke software ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij 99% van alle personen werkzaam in een commerciële functie direct benaderen. Dit maakt ons het meest vooruitstrevende wervingsbureau voor het invullen van sales vacatures.

Keurmerk voor sales

CRS Consultants is lid van United Sales Recruiters, het keurmerk voor wervingsbureaus in commerciële functies. Leden hebben als specialistisch werving en selectie bureau bewezen de hoogte kennis en kwaliteit in recruitment te leveren. Onze opdrachtgevers profiteren daarnaast van het grootste netwerk van sales professionals en daardoor de meeste zekerheid tot het succesvol invullen van een sales vacature.

Voordelen van een recruitment bureau voor sales functies

Focus op sales recruitment

Als sales recruitment bureau hebben wij focus op het werven en selecteren van sales kandidaten. Hierdoor profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor jullie sales vacature.

Kennis van uw markt

Onze recruiters zijn ervaren sales managers met kennis van uw branche. Met onze kennis van de markt weten wij als geen ander de kandidaat bij uw sales vacature te selecteren. Of u nu op zoek bent naar een sales manager, account manager of business developer voor elke branche selecteren wij de passende kandidaat.

Werving en Selectie Sales

Wij werken op exclusieve basis voor onze opdrachtgevers. Met een bewezen recruitment proces leveren wij kwalitatief de beste kandidaat. Een investering die zich terugverdient.

Commitment

Regelmatige terugkoppeling en het gezamenlijk voeren van eindgesprekken en evaluaties zorgt ervoor dat wij het gehele proces verbonden blijven. Ook na plaatsing blijven wij met onze opdrachtgevers in contact om succes te garanderen

Resultaat in recruitment

Als ervaren sales managers werken wij resultaatgericht voor onze opdrachtgevers. De laatste jaren zijn wij zeer succesvol in het invullen van diverse sales functies voor uiteenlopende bedrijven. Benieuwd hoe wij de juiste sales professional voor uw organisatie weten te vinden?

Contact en meer informatie

Op zoek naar een sales wervings en selectie bureau met een resultaatgerichte en bewezen aanpak? Sparren over de mogelijkheden van onze unieke dienstverlening voor uw organisatie? Neem contact op.

Met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Utrecht zijn we altijd dichtbij. Wij vertellen graag over onze passie: het vinden van sales professionals die organisaties laten groeien.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sales recruitment bureau contact
Sales recruitment bureau contact

CRS Consultants

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

Tel.: 040 - 231 94 64
E-mail: sales@crsconsultants.nl

Kantoor Utrecht   Kantoor Den Bosch
Newtonlaan 155     Hintham 152
3584 BH Utrecht    5246 AK 's-Hertogenbosch
030 - 760 25 96      073 - 200 19 50

KvK: 65375416