Sales Recruitment Bureau

Sales recruiter voor het vinden van de beste kandidaten

Sales Recruitment is vinden van de perfecte match

Sales Recruitment Bureau CRS Consultants is opgericht door ervaren sales directors. Sales Recruitment gaat niet om de aantallen, maar om het vinden van de perfecte match. Met een achtergrond als sales manager of commercieel directeur weten onze sales recruiters wat iemand een uitstekende sales professional maakt.

Wat maakt iemand geschikt? Wanneer is iemand een versterking voor het team en de organisatie? Hoe haalt u de juiste sales professionals in huis?

Samenwerken met CRS is profiteren van ervaren sales directors die weten wat het is om mensen op te leiden, te coachen en bovenal, te recruiten en selecteren.

Daar zijn wij zo van overtuigd, dat wij het niet alleen beloven, maar garanderen. Dat is sales recruitment via CRS Consultants.

Onze werkwijze

youtube-video-thumbnail

De garantie van CRS

Als we iets beloven, willen we het ook kunnen waarmaken. Onze unieke sales recruitment methoden garanderen de juiste sales professional voor uw organisatie.

  • Recruitment door ervaren sales managers en directeuren
  • Unieke software voor het direct benaderen van kandidaten
  • Een perfecte match door de Sales Rendement Scan
  • Kwaliteit in aanname door het meten van competenties middels het CRS Sales Assessment
  • Coaching en begeleiding door onze sales professionals
  • Een gepersonaliseerd sales recruitment plan
  • No-Cure | No-pay
sales recruitment kantoor met stoel

Voordelen van een recruitment bureau voor sales functies

Focus op sales recruitment

Door onze focus op het werven en selecteren van sales kandidaten profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw sales vacature.

Kennis van uw markt

Onze recruiters zijn ervaren sales managers met kennis van uw branche. Met onze kennis van de markt weten wij als geen ander de kandidaat bij uw sales vacature te selecteren. Of u nu op zoek bent naar een sales manager, account manager of business developer voor elke branche selecteren wij de passende kandidaat.

Kwaliteit van werven en selecteren

Wij werken op exclusieve basis voor onze opdrachtgevers. Met een bewezen recruitment proces leveren wij kwalitatief de beste kandidaat. Een investering die zich terugverdient.

Commitment

Regelmatige terugkoppeling en het gezamenlijk voeren van eindgesprekken en evaluaties zorgt ervoor dat wij het gehele proces verbonden blijven. Ook na plaatsing blijven wij met onze opdrachtgevers in contact om succes te garanderen

Onze aanpak: resultaat in 7 efficiënte stappen

Het team, de bedrijfscultuur, klanten, markt en budget. Alles wordt meegenomen om tot de gewenste profielschets te komen. Op basis hiervan maken wij een sales recruitment plan op maat. Het proces hangt af van de wensen van onze opdrachtgever en het functieniveau van de kandidaat. Het selecteren van een commercieel directeur via executive search sales zal namelijk een andere procedure met zich meebrengen dan de werving en selectie van een accountmanager.

Contact

Benieuwd wat een sales recruitment bureau voor uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit en ervaar zelf het verschil van recruitment met een focus op sales.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sales Rendement Scan

Het gaat niet om een nieuwe medewerker of collega. Het gaat om een nieuwe aanwinst. Iemand die past bij het bedrijf, collega's en klanten.

Door niet met globale recruiters te werken, maar met recruiters met een sales management achtergrond, bent u verzekerd van een kritische selectie.

Op basis van de Sales Rendement Scan onderzoeken we en brengen we in kaart welke kandidaat het team versterkt. Welke competenties, ervaringen en karaktereigenschappen bepalen dat die nieuwe sales professional past en succesvol wordt?

We leveren niet zomaar cv’s aan, maar analyseren op persoonlijkheid en fit, zo ontvangt u alleen kandidaten die passen binnen de onderneming. Als sales recruitment bureau maken wij het verschil en leveren mensen die gaan voor resultaat.

 

Verzekerd van succes

Met welke reden u een nieuwe sales professional zoekt, echt succes wordt pas zichtbaar op een later moment. Om een sales recruitment traject rendabel te maken selecteren wij kandidaten die passen bij de cultuur van het bedrijf, branche en klanten.

Hoe goed een kandidaat op het eerste gezicht ook lijkt, u voorkomt problemen door nieuwe kandidaten te recruiten die écht bij het bedrijf passen. Als sales recruitment bureau ligt onze expertise in het vinden van die mensen die passen bij uw onderneming en doelstellingen

Wat is de bedrijfscultuur, welke doelen stel je aan jouw team, hoe wordt er leiding gegeven?

Besteed je geen aandacht aan de persoonlijke kant van het bedrijf, dan vindt u nooit de betrokken kandidaat die, ook na 10 jaar, nog werkzaam is.

Sales Rendement Scan

Het gaat niet om een nieuwe medewerker of collega. Het gaat om een nieuwe aanwinst. Iemand die jou, je bedrijf en het team versterkt.

Door niet zomaar met recruiters te werken, maar met recruiters met een sales management achtergrond, ben je verzekerd van een kritische selectie.

We leveren niet zomaar cv’s aan, maar analyseren kritisch wat en wie je echt nodig hebt. Hier maken wij het verschil.

Op basis van de Sales Rendement Scan onderzoeken we en brengen we in kaart welke kandidaat jouw team versterkt. Welke competenties, ervaringen en karaktereigenschappen bepalen dat die nieuwe sales professional past?

Verzekerd van succes

Met welke reden je een nieuwe sales professional zoekt, echt succes wordt pas zichtbaar op een later moment. Om een werving en selectie traject rendabel te maken selecteren wij kandidaten die passen bij de cultuur van je bedrijf.

Hoe goed een kandidaat op het eerste gezicht ook lijkt, je voorkomt problemen door nieuwe kandidaten te werven en selecteren die écht bij het bedrijf passen.

Wat is de bedrijfscultuur, welke doelen stel je aan jouw team, hoe wordt er leiding gegeven?

Besteed je geen aandacht aan de persoonlijke kant van jouw bedrijf, dan vind je nooit de betrokken kandidaat die, ook na 10 jaar, nog voor je werkt.

Resultaat in sales recruitment

Als ervaren sales managers werken wij resultaatgericht voor onze opdrachtgevers. De laatste jaren zijn wij zeer succesvol in het invullen van diverse sales functies voor uiteenlopende bedrijven. Benieuwd hoe wij de juiste sales professional voor uw organisatie weten te vinden?

Contact en meer informatie

Op zoek naar een sales recruitment bureau met een resultaatgerichte en bewezen aanpak? Sparren over de mogelijkheden van onze unieke dienstverlening voor uw organisatie? Neem contact op.

Met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Utrecht zijn we altijd dichtbij. Wij vertellen graag over onze passie: het vinden van sales professionals die organisaties laten groeien.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sales recruitment contact

CRS Sales Recruitment Consultants

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

Tel.: 040 - 231 94 64
E-mail: sales@crsconsultants.nl

Kantoor Utrecht   Kantoor Den Bosch
Newtonlaan 155     Hintham 152
3584 BH Utrecht    5246 AK 's-Hertogenbosch
030 - 760 25 96      073 - 200 19 50

KvK: 65375416