Sales Recruitment Bureau

Sales recruiter voor het vinden van de beste kandidaten

Vinden van de perfecte match

Sales Recruitment Bureau CRS Consultants is opgericht door ervaren sales managers. Sales Recruitment gaat niet om de aantallen, maar om het vinden van de perfecte match. Met een achtergrond als sales manager of commercieel directeur weten onze sales recruiters wat iemand een uitstekende sales professional maakt.

Wat maakt iemand geschikt? Wanneer is iemand een versterking voor het team en de organisatie? Hoe haalt u de juiste sales professionals in huis?

Samenwerken met CRS is profiteren van ervaren sales directors die weten wat het is om mensen op te leiden, te coachen en bovenal, te recruiten en selecteren.

Daar zijn wij zo van overtuigd, dat wij het niet alleen beloven, maar garanderen. Dat is sales recruitment via CRS Consultants.

Sales Recruitment in 1 minuut

youtube-video-thumbnail

De sales recruitment garantie van CRS

Als we iets beloven, willen we het ook kunnen waarmaken. Onze unieke sales recruitment methoden garanderen de juiste sales professional voor uw organisatie.

 • Recruitment door ervaren sales managers en directeuren
 • Unieke software voor het direct benaderen van kandidaten
 • Een perfecte match door de Sales Rendement Scan
 • Kwaliteit in aanname door het meten van competenties middels het CRS Sales Assessment
 • Coaching en begeleiding door onze sales professionals
 • Een gepersonaliseerd sales recruitment plan
 • No-Cure | No-pay
sales recruitment kantoor

Voordelen van een Recruitment Bureau voor Sales functies

Focus op sales recruitment

Door onze focus op het werven en selecteren van sales kandidaten profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw sales vacature.

Kennis van uw markt

Onze recruiters zijn ervaren sales managers met kennis van uw branche. Met onze kennis van de markt weten wij als geen ander de kandidaat bij uw sales vacature te selecteren. Of u nu op zoek bent naar een sales manager, account manager of business developer voor elke branche selecteren wij de passende kandidaat.

Kwaliteit van werven en selecteren

Wij werken op exclusieve basis voor onze opdrachtgevers. Met een bewezen recruitment proces leveren wij kwalitatief de beste kandidaat. Een investering die zich terugverdient.

Commitment

Regelmatige terugkoppeling en het gezamenlijk voeren van eindgesprekken en evaluaties zorgt ervoor dat wij het gehele proces verbonden blijven. Ook na plaatsing blijven wij met onze opdrachtgevers in contact om succes te garanderen

Onze aanpak: resultaat in 7 efficiënte stappen

Het team, de bedrijfscultuur, klanten, markt en budget. Alles wordt meegenomen om tot de gewenste profielschets te komen. Op basis hiervan maken wij een sales recruitment plan op maat. Het proces hangt af van de wensen van onze opdrachtgever en het functieniveau van de kandidaat. Het selecteren van een commercieel directeur via executive search sales zal namelijk een andere procedure met zich meebrengen dan de werving en selectie van een accountmanager.

Contact

Benieuwd wat een sales recruitment bureau voor uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit en ervaar zelf het verschil van recruitment met een focus op sales.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwaliteitslabel sales recruitment bureaus

CRS Consultants is aangesloten bij United Sales Recruiters, het kwaliteitslabel voor samenwerkende sales recruitment bureaus. Hierdoor beschikken wij over het grootste netwerk van sales professionals in Nederland en Internationaal. Alle vacatures worden gedeeld binnen het netwerk zodat onze klanten zeker weten dat een functie de maximale aandacht krijgt.

Onze unieke recruitment software stelt ons in staat om 99% van alle actieve kandidaten, die werkzaam zijn in sales, direct te benaderen voor jouw vacature.

Sales recruitment bureau die kwaliteit levert

Veel recruitment bureaus zullen dit zeggen, maar door onze focus op het recruiten van sales professionals durven wij te garanderen dat wij de beste kwaliteit in de markt kunnen leveren. Een uitgebreid netwerk en kennis van sales profielen stelt ons als geen ander in staat snel de juiste kandidaat te selecteren. Dat is een sales recruitment bureau anno 2020.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en dit kunnen wij alleen bieden door exclusief voor onze klanten te werken. Het doorsturen van CV's zult u bij ons ook niet tegenkomen. Een degelijke en gefundeerde aanpak heeft bewezen dat wij tot gewenste resultaten komen. Dat bespaart onze opdrachtgevers een hoop tijd en geld. Immers het aannemen van een ongeschikte kandidaat is vele malen duurder en het afbreukrisico intern en naar klanten is groot. Kies voor zekerheid daarom voor de specialist in werving en selectie van sales functies.

Sales Recruiter als specialist

Sales is een vak. Als ervaren sales recruiter verstaan wij het vakgebied van sales en recruitment. Als werkgever wil je sales professionals die zorgen voor resultaat, groei en continuïteit. Maar de juiste kandidaat vinden is geen eenvoudige opgave! Door gebruik te maken van een sales recruiter als specialist, garanderen wij deze kandidaat te vinden.

Met die reden hebben wij een sales recruitment bureau opgericht die zich specifiek richt op het ondersteunen van organisaties bij het succesvol invullen van sales posities. De beste sales recruiters selecteren kandidaten passend bij uw sales vacature. Hierbij kijken dan een cv, wij lezen sales DNA.

Een uitgebreid netwerk in combinatie met unieke werving, search- en selectie-methoden stelt ons in staat de beste professionals te recruiten. Onze sales recruitment dienstverlening bestaat uit executive search sales, sales management recruitmentsales headhunting en werving en selectie sales.

Het succesvol invullen van een sales functie door een sales recruiter

Als sales recruiter spreken wij de taal die sales professionals aanzet tot beweging en hanteren een beproefde werving en selectiemethode. Hierdoor zijn we in staat de beste kandidaten voor te stellen.

Vanuit een sales management achtergrond weten wij welke competenties essentieel zijn om een salesfunctie succesvol in te vullen. Dat is de garantie van sales recruitment door ervaren sales managers. Ook benieuwd wat de beste sales recruiter voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op.

De juiste consultant voor iedere organisatie

Onze sales recruiters beschikken over een brede kennis van diverse branches in B2B context. Op basis van jouw sales recruitment vraag, wordt de consultant met de juiste branche achtergrond gekoppeld aan jouw organisatie.

Zo opereert CRS Consultants als enige sales recruitment bureau met ervaren sales managers als een verlengstuk van jouw bedrijf. Deze sales managers zijn niet alleen bekend met traditionele sales profielen, maar werken steeds vaker voor recruitment van digital functies

Landelijke dekking

CRS Consultants beschikt over een landelijke dekking van sales recruitment kantoren. Dus naast de juiste consultant voor uw branche, hebben wij vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en we hebben nevenvestigingen in Den Bosch en Utrecht. Afspraken maken wij op locatie door heel Nederland, zo kunnen wij als sales recruitment bureau onze dienstverlening afstemmen voor klanten in Tilburg, Rotterdam, Breda, Arnhem, Utrecht, Nijmegen, Maastricht, Amsterdam en Venlo. Door gebruik te maken van deze flexibele kantoren spreken wij kandidaten door heel Nederland. Deze opstelling stelt ons als geen andere bureau in staat kandidaten snel te screenen en te selecteren.

Betere binding door een passende match

Niet alleen mensen werven en selecteren, maar ook binden aan jouw organisatie dan maakt ons het meest succesvolle sales recruitment bureau. Door gebruik te maken van een uniek recruitment proces weten wij kandidaten voor langere tijd aan jouw bedrijf te binden.

Iemand die past bij het bedrijf, de branche en klanten blijft langer verbonden aan een onderneming. Dit is de garantie van een passende match.

sales recruitment proces

Sales kent een wildgroei van functietitels, maar als ervaren sales director weten wij de inhoud van deze rollen. Zo kunnen wij perfect adviseren bij het opstellen van een functieprofiel en bijhorende titel om de juiste kandidaten aan te spreken en te benaderen. Naast de traditionele sales functies doen wij steeds vaker de werving en selectie van e-commerce. Functies die wij regelmatig invullen zijn:

 Sales en digital online functies

 • Account Manager
 • Sales Manager
 • Commercieel Directeur
 • E-commerce 
 • Digital
 •  

Sales Rendement Scan

Het gaat niet om een nieuwe medewerker of collega. Het gaat om een nieuwe aanwinst. Iemand die past bij het bedrijf, collega's en klanten.

Door niet met globale recruiters te werken, maar met recruiters met een sales management achtergrond, bent u verzekerd van een kritische selectie.

Op basis van de Sales Rendement Scan onderzoeken we en brengen we in kaart welke kandidaat het team versterkt. Welke competenties, ervaringen en karaktereigenschappen bepalen dat die nieuwe sales professional past en succesvol wordt?

We leveren niet zomaar cv’s aan, maar analyseren op persoonlijkheid en fit, zo ontvangt u alleen kandidaten die passen binnen de onderneming. Als sales recruitment bureau maken wij het verschil en leveren mensen die gaan voor resultaat.

 

Verzekerd van succes

Met welke reden u een nieuwe sales professional zoekt, echt succes wordt pas zichtbaar op een later moment. Om een sales recruitment traject rendabel te maken selecteren wij kandidaten die passen bij de cultuur van het bedrijf, branche en klanten.

Hoe goed een kandidaat op het eerste gezicht ook lijkt, u voorkomt problemen door nieuwe kandidaten te recruiten die écht bij het bedrijf passen. Als sales recruitment bureau ligt onze expertise in het vinden van die mensen die passen bij uw onderneming en doelstellingen

Wat is de bedrijfscultuur, welke doelen stel je aan jouw team, hoe wordt er leiding gegeven?

Besteed je geen aandacht aan de persoonlijke kant van het bedrijf, dan vindt u nooit de betrokken kandidaat die, ook na 10 jaar, nog werkzaam is.

Sales Rendement Scan

Het gaat niet om een nieuwe medewerker of collega. Het gaat om een nieuwe aanwinst. Iemand die jou, je bedrijf en het team versterkt.

Door niet zomaar met recruiters te werken, maar met recruiters met een sales management achtergrond, ben je verzekerd van een kritische selectie.

We leveren niet zomaar cv’s aan, maar analyseren kritisch wat en wie je echt nodig hebt. Hier maken wij het verschil.

Op basis van de Sales Rendement Scan onderzoeken we en brengen we in kaart welke kandidaat jouw team versterkt. Welke competenties, ervaringen en karaktereigenschappen bepalen dat die nieuwe sales professional past?

Verzekerd van succes

Met welke reden je een nieuwe sales professional zoekt, echt succes wordt pas zichtbaar op een later moment. Om een werving en selectie traject rendabel te maken selecteren wij kandidaten die passen bij de cultuur van je bedrijf.

Hoe goed een kandidaat op het eerste gezicht ook lijkt, je voorkomt problemen door nieuwe kandidaten te werven en selecteren die écht bij het bedrijf passen.

Wat is de bedrijfscultuur, welke doelen stel je aan jouw team, hoe wordt er leiding gegeven?

Besteed je geen aandacht aan de persoonlijke kant van jouw bedrijf, dan vind je nooit de betrokken kandidaat die, ook na 10 jaar, nog voor je werkt.

Resultaat in sales recruitment

Als ervaren sales managers werken wij resultaatgericht voor onze opdrachtgevers. De laatste jaren zijn wij zeer succesvol in het invullen van diverse sales functies voor uiteenlopende bedrijven. Benieuwd hoe wij de juiste sales professional voor uw organisatie weten te vinden?

Contact en meer informatie

Op zoek naar een sales recruitment bureau met een resultaatgerichte en bewezen aanpak? Sparren over de mogelijkheden van onze unieke dienstverlening voor uw organisatie? Neem contact op.

Met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Utrecht zijn we altijd dichtbij. Wij vertellen graag over onze passie: het vinden van sales professionals die organisaties laten groeien.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sales recruitment contact

CRS Sales Recruitment Consultants

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

Tel.: 040 - 231 94 64
E-mail: sales@crsconsultants.nl

Kantoor Utrecht   Kantoor Den Bosch
Newtonlaan 155     Hintham 152
3584 BH Utrecht    5246 AK 's-Hertogenbosch
030 - 760 25 96      073 - 200 19 50

KvK: 65375416