Executive search sales

Kwaliteit en focus voor uw organisatie

Executive search voor key sales functies

CRS Consultants is als recruitment bureau specialist in executive search voor sales functies. Al onze recruiters hebben een succesvolle commerciële management of directie achtergrond. Deze bagage in combinatie met een uitgebreid netwerk en unieke software helpt ons voor iedere vacature de juiste kandidaat te vinden.

Wij hebben een brede ervaring in het werven en selecteren van commerciële posities op management en directieniveau. De werving van een commercieel directeur vraagt nu eenmaal een andere aanpak dan een standaard recruitment proces.

Een ervaren sales director als verlengstuk voor uw organisatie? Onze executive search recruitment consultants vertellen u graag meer over een op maat gemaakt search plan voor uw bedrijf.

werving en search sales director

Voor nieuwe sales leiders in digitale transformatie

Het verkoopproces is totaal veranderd. Dit vraagt om nieuwe managers die het commerciële proces kunnen transformeren. CRS weet juist die mensen te vinden die in staat zijn bedrijven te laten groeien en aansluiten bij de veranderende vraag van jouw opdrachtgevers.

Kom in contact met sales leiders die offline combineren met online selling.

Samenwerken met een specialist

Voordelen executive search sales professionals:

 • Werving door ervaren sales directors
 • Een perfecte match door de Sales Rendement Scan
 • Kwaliteit in aanname door het meten van competenties middels het CRS Sales Assessment
 • Coaching en begeleiding door onze sales professionals
 • Een gepersonaliseerd executive search plan
 • No-Cure | No-pay
executive search sales director

Wanneer kies je voor executive search?

Het invullen van een hogere commerciële positie vraagt om vakkennis en maatwerk. Onze klanten werken met ons samen voor het invullen van commerciële key posities zoals de werving van een Commercieel directeur, CCO, Sales Director of National Sales Manager.

Sales is de motor van een organisatie. Sales professionals op management niveau selecteren die deze motor op de juiste manier laten draaien is een vak apart. Aangezien deze posities binnen een organisatie van cruciaal belang zijn, zorgen wij voor een executive search plan die resultaat levert voor de lange termijn.

Focus op sales

Kennis van uw branche

Garantie op een passende match

Het grootste netwerk

Executive search niet voor iedere sales functie

Is een functie moeilijk in te vullen of is discretie gewenst? Dan is executive search voor sales functies ook een dienst voor u. Onze consultants zijn ervaren executive searchers en met een achtergrond als commercieel directeur weten zijn als geen ander de juiste kandidaat voor een functie te selecteren. Wij werken met een beproefde en op maat gemaakte methode zodat wij ook voor uw organisatie alleen passende kandidaten selecteren.

Is uw wervings vraag toereikend voor een executive search aanpak? Graag vertellen wij u meer over onze diensten en welke aanpak het beste bij uw vraag past. Wij hebben ervaring in het invullen van diverse commerciële posities en vooral voor belangrijke sales functies is de juiste werving strategie van groot belang. Wij adviseren u graag omtrent het invullen van uw vraag.

Op zoek naar een passende match?

Meer informatie over onze executive search methode voor uw sales management vacature? Onze recruitment consultants vertellen u er graag meer over.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment

Een bewezen track record

Verbinden van sales leiders aan ondernemende bedrijven, hier krijgen onze consultants energie van. Wij hebben een breed track record van succesvolle samenwerkingen. Functies die wij regelmatig invullen zijn:

 • CCO Chief Commercial Officer
 • Commercieel Directeur
 • Country Sales Manager
 • Digital Sales en marketing manager
 • E-commerce sales manager
 • Sales Director

Benieuwd hoe wij onze expertise inzetten voor uw succes? Neem dan contact op.