Recruitment Digital Functies

Marktleider in werving en selectie van digitale professionals

Op zoek naar een digitale marketing of sales specialist?

Neem contact op

Vacatures voor digitale professionals zijn steeds lastiger in te vullen. Kandidaten reageren niet op een vacature, maar hoe trek je dan de juiste mensen aan?

CRS Consultants heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist in de recruitment en werving en selectie van digital sales en marketing functies.

Als digital recruitment bureau opereren wij als verlengstuk van uw organisatie. Onze online marketing en sales achtergrond, gecombineerd met bedrijfskundige inzichten maakt onze zeer succesvol in het rekruten  van digitale professionals.

Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact op. Wij vertellen graag meer over onze unieke aanpak in digital recruitment.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ervaren recruiters

Digital functies werven is een vak. Met een bewezen methode helpen specialistische recruiters jou aan de beste kandidaten voor jullie vacature.

Om de juiste digital profielen te vinden is een goede intake van belang.

Wij kijken verder dan de functienaam. Op basis van jullie wensen gaan we dieper in op de gewenste ervaring, achtergrond, kennis en persoonlijkheid.

Wij weten dat een functie succesvol wordt ingevuld om de juiste persoon te selecteren die past bij bedrijf, team en functie inhoud.

Voordelen van een Recruitment Bureau voor Digital Functies

Focus op digital recruitment

Door onze focus op het werven en selecteren van digital professionals profiteer je van onze kennis, ervaring en expertise. Wij matchen de beste kandidaat met jullie vacature.

Kennis van de markt

Met een achtergrond in digital marketing en sales spreken wij de taal van kandidaat en opdrachtgever. Onze data en software brengt daarnaast heel de markt in kaart. 

Kwaliteit in werving en selectie

Door innovatieve recruitment technieken toe te passen sluiten wij aan bij de wensen van jullie doelgroep. Met onze bewezen selectiemethoden filteren wij de beste kandidaten. 

Hoogste succesratio

Door onze voorsprong in digital recruitment, gecombineerd met kennis van de markt en persoonlijkheidsprofielen maakt ons zeer succesvol in het invullen van digital vacatures. 

Resultaat in digital recruitment

Succes en groei realiseren voor onze opdrachtgevers, dat is waar we voor staan. Wij werken graag voor ondernemende mkb bedrijven en de innovatieve maakindustrie. Daarnaast zijn we zeer succesvol in het ondersteunen en adviseren van multinationals en private equity bedrijven.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Waar ligt de behoefte van uw organisatie? Onze unieke diensten op het gebied van digital marketing en sales recruitment helpen uw bedrijf groeien in elke fase. Vragen? Wij helpen u graag.

CRS Consultants - Digital Recruitment

Vragen over digital recruitment?

Locatie

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

Tel.: 040 - 231 94 64
E-mail: sales@crsconsultants.nl

Locatie Utrecht     Locatie Den Bosch
Newtonlaan 155     Hintham 152
3584 BH Utrecht    5246 AK 's-Hertogenbosch
030 - 760 25 96      073 - 200 19 50

KvK: 65375416

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Digital Functies

Vragen over onze unieke recruitment aanpak? Neem contact op