Commercieel Adviesbureau

Ontwikkelen van groei in organisaties

Bedrijfskundig Commercieel Advies

Als ondernemer ben je op zoek naar groei. Je bedrijf moet zich continue ontwikkelen om de concurrentie een stap voor te zijn en mee te kunnen met snel veranderende markten. Praktijk gericht commercieel advies door hands-on sales directors en ervaren ondernemers zorgen ervoor dat je in elke fase je organisatie optimaal laat presteren.

CRS Consultants werkt als commercieel sparringspartner met heldere en resultaatgerichte adviezen. Wij laten zien waar kansen liggen en groei mogelijkheden zijn. Zo helpen wij jou om sneller je doel te bereiken.

Ook behoefte aan resultaat gericht commercieel advies? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Commercieel advies voor bedrijven

Als ondernemer of directeur zitten plannen vaak in je hoofd. Je bent druk met de dagelijkse zaken en weet dat de markt genoeg commerciële kansen biedt. Maar hoe krijg je deze plannen nu omgezet in concrete acties en resultaten?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom geloven wij in maatwerk. Commercieel advies passend bij de organisatie, branche en klanten.

Gebruik maken van ervaren commercieel adviseurs die weten wat het is om te ondernemen en ervoor zorgen dat ideeën worden omgezet in acties.

Strategie naar praktijk

Benieuwd hoe wij ideeën omzetten in concrete acties en resultaten?

commercieel advies bureau

Waarmee helpen wij bedrijven groeien

Sales Quick Scan

De kracht van een organisatie en succes in sales hangt samen met focus en een duidelijk proces. Bedrijven die Ad-hoc sales activiteiten verrichten of toepassen zullen nooit het volledige potentieel benutten. Middels de sales quick scan van CRS zal duidelijk worden wat ad-hoc gedaan wordt of wat diep verankerd is in de organisatie. Daar waar focus en structuur verbeterd worden zal dit zorgen voor groei en resultaat.

Optimaliseren van commerciële processen

Hoe is het verkoopapparaat opgebouwd en verloopt de samenwerking met marketing.

Inzicht in de werking van het sales apparaat helpt bij het effectiever opvolgen van klanten.

Groei via E-commerce

Hoeveel aanvragen krijgt je bedrijf via de website? Wij helpen ondernemingen het maximale uit hun online activiteiten te halen. Website makers denken technisch en hebben geen kennis van branche, klanten en producten. Wij kennen het zoekproces van B2B klanten en ondersteunen bedrijven in het commerciële e-commerce traject. Hierbij selecteren wij websitemakers en sturen deze bureaus aan op het juist inzetten van de website voor het genereren van leads.  

Welke groeimarkten zijn er

In kaart brengen van markten met groei en potentie. Onze ervaring leert dat bedrijven zich richten op bekende markten en klanten. Onze consultants hebben al meerdere bedrijven van een groeispurt voorzien door te kijken naar andere kansen en mogelijkheden voor het bedrijf of product.

Ontwikkelen van mensen

Trainen en coachen van mensen om groei te realiseren in sales. Wanneer de markt en producten goed zijn, blijft sales vaak achter door de verkeerde sales man of vrouw. Sales is een vak, het is daarom van groot belang de juiste sales professional in het bedrijf te hebben. Dit kan ia het ontwikkelen van sales competenties of het werven van een nieuwe werknemer via sales recruitment.

Social Selling

Welke social selling activiteiten worden er gedaan?

CRS helpt bedrijven bij het juist inzetten van online sales tools. We begeleiden en coachen mensen en organisaties zodat je zichtbaar bent bij je klanten. Lees ook het e-boek over social selling.

TIP: Wees consequent

 

Inspiratie nodig? Wij sparren graag over de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vaak zijn er meerdere wegen die leiden naar groei en resultaten. Graag maken wij een afspraak om de opties in commercieel advies te bespreken.

Neem contact op via onderstaand formulier of bel direct 040 - 231 94 64.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment