Sales Training

Ontwikkelen van verkoopresultaten

Verkooptraining opmaat

Sales training door innovatieve en ervaren sales directors. CRS Consultants gelooft niet in standaard verkooptrainingen. Elke verkoper heeft zijn eigen kwaliteiten en deze komen naar boven via een individuele aanpak. Daarom maken wij elke training op maat, afgestemd op jullie bedrijf, klanten, product en type sales mensen.

Naast de basis verkoopvaardigheden omarmen wij het innovatief en slimmer verkopen. Dit betekent dat wij naast het ontwikkelen van skills en competenties ook kijken hoe je effectiever sales kan inzetten. Dit kan door het optimaliseren van je activiteiten en het inzetten van de juiste tools zoals leadgeneratie, social selling en A.I.

Excelleren in sales vraagt om kennis van zaken. Daarom helpen ervaren en ondernemende sales directors B2B bedrijven met de beste sales training, die zorgt voor groei en resultaat.

Waarmee kunnen we jullie helpen?

Sparren over commerciële groei voor jullie organisatie? Plan een vrijblijvende teams call.


Sales training aanpak en richting

Sales training richt zich op het verbeteren van mensen en commerciële resultaten. Geen standaard trainingsmodule met powerpoints en naslagwerk, maar resultaatgerichte trainingen door ervaren ondernemers en sales managers. Om snel te zien waar verbeterpunten liggen kijken we naar de mensen, capaciteiten, activiteiten en ontwikkelmogelijkheden. Zo bepalen we de juiste training die zorgt voor resultaat.

Strategie

 • Doel en plannen
 • Processen
 • Sales effectiviteit

Organisatie

 • Propositie
 • Werkwijze
 • Cultuur

Markt

 • Klanten
 • Concurrenten
 • Ontwikkelingen

Mensen

 • Medewerkers
 • Competenties
 • Ontwikkelingen

Tools

 • Marketing
 • Software
 • Acquisitie

Sales trainingsbureau met maatwerk

Ervaren sales management professionals

CRS is niet zomaar een trainingsbureau. Al onze sales trainers zijn ervaren ondernemers en hebben hun sporen in sales ruimschoots verdiend. Door innovatie te combineren met sales management ervaring zien wij snel de ontwikkelmogelijkheden van personen en sales teams.

Kennis van jullie branche

Onze trainers hebben gezamenlijk een zeer brede achtergrond in diverse branches. In combinatie met onze interim sales en consultancy opdrachten is de kans groot dat wij ook voor uw bedrijfstak over de juiste ervaring beschikken.

Marketing, Sales & Online

Het sales vak is de laatste jaren sterk veranderd. Door de invloed van e-commerce en online is sales steeds meer verweven met marketing, online marketing en social selling. Wij kijken daarom verder dan een standaard trainingsbureau, wij verbeteren het hele proces.

Gedreven & Resultaatgericht

Samenwerken met CRS Consultants betekent werken met gedreven en resultaatgerichte trainers. Verwacht van ons dan ook geen standaardtraining over koud bellen en de deal sluiten, maar maatwerk passend bij de vraag en potentie van het sales team.

Verkooptraining voor elke fase

Een bedrijf is continue in ontwikkeling. Elke fase vraagt om een andere behoefte om de organisatie verder te laten groeien. In welke fase u zich ook bevindt wij hebben de sales training om verder te groeien. Naast de trainingen geven wij aanverwant ook de volgende mogelijkheden om sales verder te ontwikkelen.

Uw bedrijf presteert goed, maar kan het ook beter? Uw accountant is vaak een eerste aanspreek punt, maar hoe ziet het commerciële plaatje eruit? Sparren met consultants die ervaring hebben in het opzetten van een bedrijf en dit jaar na jaar laten groeien kan nieuwe inzichten geven. Wij vertellen graag meer over commercieel advies en de mogelijkheden.

Over CRS Consultants Eindhoven

Neem contact met ons op

Waar de knelpunten ook liggen, met de op maat gemaakte sales en verkooptrainingen van CRS zorgen wij voor concrete resultaten.

Nog vragen? We horen ze graag. Bel 040-231 94 64 of vul het contactformulier in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment

Aanvullende sales training diensten