Verkoop Recruiter

Werven van kandidaten voor verkoop functies

Werven en recruiten van verkopers

Wilt u de best presenterende verkopers aantrekken? CRS is een recruiter die zich uitsluitend richt op verkoopfuncties. Wij werven en selecteren verkopers voor bedrijven uit alle branches en uiteenlopende functies van inside sales, account manager en verkoopdirecteur.

Wat maakt CRS Consultants sterk in het recruiten van verkopers? Wij geloven dat alleen ervaren sales managers de beste verkopers weten te vinden en te selecteren. Daarom werkt CRS alleen met verkoop recruiters die zelf werkzaam zijn geweest in de verkoop op management niveau. Wij vertellen graag meer over onze werkwijze.

Recruitment van verkopers door CRS Consultants

Voordelen van recruitment door verkoop professionals:

  • Werving door ervaren verkoop managers
  • Succesvolle recruitment door verkoop scan
  • Wij meten verkoop competenties onderbouwd door een assessment
  • Eventuele coaching en begeleiding door ervaren verkopers
  • Op maat gemaakt verkoop recruitment plan voor uw bedrijf
  • No-Cure | No-pay
Sales Recruitment garantie

Waarom een verkoop recruitment bureau?

Verkoopfuncties vragen vaak specifieke competenties. Om de juiste verkoopvaardigheden boven tafel te krijgen is het van belang dat de kandidaten worden geselecteerd door ervaren verkopers. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de personen die op dit moment werkzaam zijn in het verkoop vak maar geschikt zijn om een verkoopfunctie uit te voeren. Daarnaast is nog eens een kwart wel geschikt, maar zitten ze niet op de juiste plaats. Voor een onderneming is het dus van groot belang dat verkopers geworven worden die geschikt zijn voor het verkoop vak, maar ook de juiste producten verkopen.

Het speciale voor CRS ontworpen plan om verkopers te recruiten is reeds succesvol gebleken in vele branches en voor uiteenlopende functies. Graag maken wij voor uw bedrijf ook een verkoop recruitment plan op maat.

Voordeel van focus op verkoop

Dagelijks ontvangen wij tientallen reacties van verkopers die open staan voor een nieuwe functie. Deze worden door ons grondig getest op verkoopskills en in welke branche en producten ze goed tot hun recht komen. Dit betekent dat wij over de grootste database van geselecteerde verkopers beschikken. Naast dit netwerk beschikken wij als enige recruitment bureau over speciale software waarbij wij 99% van de personen die werkzaam zijn in de verkoop rechtstreeks kunnen benaderen. Ook voor uw vacature en wensen kunnen wij deze software inzetten.

Kennis van uw branche

Garantie op een passende match

Het grootste netwerk en unieke software

Op zoek naar een passende verkoper?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden over het werven en selecteren van verkopers voor uw organisatie.

Met onze no-cure no-pay garantie weet u dat wij alles op alles zetten om ook voor u de juiste verkoop professional te vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment

Werving en selectie bureau voor verkopers

Bent u opzoek naar een een uitstekende kandidaat om uw verkoop vacature op te vullen? Zoek dan niet verder. CRS Consultants is het wervingsbureau voor verkoop functies. Met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Amsterdam hanteren wij een landelijke dekking om elke gewenste verkoop vacature in te vullen. Neem contact op voor een afspraak. Wij adviseren u dan graag inzake de voordelen van een werving en selectiebureau speciaal voor verkoop functies.

Recruitment van verkoop professionals van groot belang

Goede verkopers zijn de motor van elke onderneming. Als het goed is zorgen verkopers er voor dat de sales doelstellingen gehaald worden en dat het bedrijf jaar op jaar kan groeien. Door het selecteren van niet passende verkopers komt de groei en continuïteit van elke onderneming in gevaar. Prospects worden niet op de juiste manier opgevolgd en orders blijven liggen. Als eigenaar of manager wil je verkopers die na een inwerktraject zelfstandig van start gaan en zich daarna voor langere tijd verbinden aan de onderneming.

Uit ervaring weten wij dat het aannemen van de verkeerde verkopers ontzettend frustrerend kan zijn. Er gaat een hoop tijd zitten in werving en selectie gesprekken en vol goede hoop begint de verkoper. Tijdens het inwerktraject bent u veel management tijd kwijt aan het op gang krijgen van deze verkopers. Daarna bezoeken ze klanten en vertegenwoordigen ze uw bedrijf. Indien de persoon niet geschikt blijkt te zijn, lopen de kosten zover op vergelijkbaar met 90% van het jaartarget. Wij geloven dat dit voorkomen kan worden door het toepassen van het juiste recruitment pad voor het selecteren van verkopers.

Liever meer tijd besteden aan een goede werving dan een verkeerde verkoper aan nemen. Time spent on hiring is time well spent.

Ook frustraties voorkomen bij het recruiten van verkopers? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464.

Succesvol een verkoop vacature invullen?

Ervaar zelf het verschil van focus op de werving en selectie van verkoop functies.

Met onze No-cure no-pay garantie weet u dat wij alles op alles zetten om ook voor u de juiste match te vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment