Sales Recruitment Den Bosch

Lokaal netwerk met kennis van sales

Werving en selectie sales in Den Bosch

CRS Consultants is een werving en selectiebureau gespecialiseerd in sales functies. Onze consultants hebben een achtergrond en netwerk in het Bossche.

Met een vestiging in 's-Hertogenbosch op Domein Zuiderbosch zijn wij altijd in de buurt voor zowel onze opdrachtgevers als kandidaten. CRS Consultants heeft zich gespecialiseerd in het werven en selecteren van sales professionals het zogenaamde sales recruitment. Bij CRS werken alleen ervaren Sales Managers die in staat zijn voor elke branche de juiste kandidaten te selecteren. Door middel van het toepassen van specifieke vraagtechnieken gecombineerd met het testen en analyseren van competenties kunnen wij als geen ander de juiste sales kandidaat aan uw bedrijf koppelen. Ook voor uw bedrijf recruiten wij graag de juiste sales professional.

Vragen? bel 073 200 19 50

Recruitment in Sales is een vak

Wilt u in contact komen met topperformers die uw omzet laten groeien? Maak dan gebruik van een gespecialiseerd werving en selectie bureau voor sales functies. In tegenstelling tot generieke recruitmentbureau's weten wij als geen ander latent zoekende sales professionals te bereiken. Onze unieke wervingsmethoden zorgen ervoor dat kandidaten die beschikken over het juiste profiel bij u aan tafel komen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.

De economie trekt aan en bedrijven zijn massaal op zoek naar sales professionals om de omzet te laten groeien. Ook in Den Bosch is het moeilijk om de juiste kandidaten voor een sales vacature te vinden. Maar hoe werft u nu de beste sales mensen voor uw organisatie? . CRS Consultants werkt met een unieke sales recruitment methode zodat wij sneller en betere kandidaten voor uw onderneming kunnen selecteren. Meer informatie over het werven en selecteren van sales professionals in Den Bosch? Neem contact met ons op.

Sales headhunter CRS Consultants

Voordelen lokale Sales Recruitment

  • Kennis van markt
  • Kwaliteit in aanname
  • Groot netwerk
  • Onze kandidaten worden getest op trackrecord
  • Inwinnen van referenties middels ons netwerk
  • Volledige begeleiding en ontzorging
  • Garantieregeling

Overtuig u zelf van onze aanpak in sales recruitment in Den Bosch. Ook benieuwd naar de kwaliteit van onze headhunters diensten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De beste sales professionals aan uw bedrijf binden?

Waar de knelpunten ook liggen, samen groeien we naar nieuw resultaat. Vul het contactformulier in voor meer informatie over sales recruitment in 's-Hertogenbosch of bel 073-200 19 50.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment

Bureau voor Sales Recruitment en Sales functies Den Bosch

Vooruitstrevend en resultaatgericht als werving en selectiebureau voor sales functies, dat is waar CRS Consultants voor staat. Wij geloven dat een focus op commerciële functies ons in staat stelt het beste resultaat voor onze klanten te leveren. Al onze sales recruiters zijn ervaren sales management professionals die als geen ander weten hoe het juiste sales team samengesteld wordt. Dit in combinatie met een groot netwerk in de regio Den Bosch, stelt ons in staat om ook uw sales vacature in te vullen.

Als sales recruitment bureau vullen wij diverse commerciële functies in. Bent u op zoek naar een new business gedreven account manager, een sales manager met visie of een gedreven commercieel directeur. Met onze unieke werving en selectie methode selecteren wij ook voor u de juiste kandidaat. Meer informatie? Bel 073- 200 19 50 of vul het contactformulier in.

CRS Consultants Sales recruitment en coaching

Meer informatie over werving en selectie sales in Den Bosch?

Met welke vraag kunnen we u helpen? Graag vertellen we meer over de mogelijkheden en maken we een plan op maat passend bij uw bedrijf en wensen. Vul het contactformulier in voor meer informatie of bel 073-200 19 50.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment

CRS Consultants Sales Recruitment Den Bosch

Hintham 152
5246 AK 's-Hertogenbosch

Tel.: 073 - 200 19 50
E-mail: sales@crsconsultants.nl

KvK: 65375416