Sales Recruiter Eindhoven

Wij vervullen uw sales vacature

Sales Recruiters kantoor voor de regio Eindhoven

Op zoek naar een sales recruiter in de regio Eindhoven? De consultants van CRS zijn allemaal ervaren sales recruiters. Al onze mensen hebben een achtergrond in de commercie op management of directie niveau. Deze achtergrond maakt ons als sales recruiter zeer effectief in het invullen van uiteenlopende sales functies. Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen bij het invullen van een commerciële vacature? Wij luisteren graag naar uw wensen en op basis hiervan zorgen wij met een op maat gemaakt recruitment traject dat ook uw sales functie succesvol wordt ingevuld.

Wat uw uitdagingen ook zijn wij helpen u graag met groeien. Bel 040-231 94 64 of vul het contactformulier in.

Een sales recruiter is een specialist

Een sales recruiter is specialist in het succesvol vervullen van verkoopfuncties. Wij geloven niet in standaard werving en selectiebureau's die alle functies invullen. Wij geloven dat sales een vak is, en voor het vinden van de juiste vakmensen zijn specialisten nodig, Onze sales recruiters hebben ervaring in het managen en recruiten van sales professionals in uiteenlopende branches en op elk niveau. Ook voor uw open staande sales functie weten wij met een unieke werving methode de geschikte kandidaat te vinden. Wij plaatsen geen dure advertenties op jobboard, maar wij weten met de nieuwste software technieken en de juiste commerciële aanpak kandidaten te vinden die een toevoeging voor uw bedrijf zijn. Tot nu toe hebben wij 100% van onze opdrachten kunnen invullen. Dit komt door een duidelijke visie, focus en de meest recente recruitment methoden. Benieuwd naar onze succesvolle sales recruitment methoden? Wij vertellen u er graag meer over, of bel direct 040-231 94 64.

sales recruiter

Bent u klaar voor CRS Sales Recruiters?

CRS Consultants zorgt als ervaren sales recruiter ook voor een succesvolle invulling van uw vacature. Neem contact op voor een sales recruitment plan op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment

Sales Recruitment Eindhoven

Sales recruitment, het werven en selecteren van de juiste sales personen is een vak apart, ook in de regio Eindhoven. CRS Consultants heeft zich als recruiter gespecialiseerd in het werven en selecteren van sales professionals. Bij CRS werken alleen ervaren Sales Managers die in staan zijn voor elke branche de juiste kandidaten te selecteren. Door middel van het toepassen van specifieke vraagtechnieken gecombineerd met het testen en analyseren van competenties kunnen wij als geen ander de juiste sales kandidaat aan uw bedrijf koppelen.

Weinig sales professionals in Eindhoven

Ook in de regio Eindhoven is het niet altijd makkelijk om aan goede sales mensen te komen. Of u nu op zoek bent naar een ervaren accountmanager een innovatieve sales manager of een commercieel directeur, sales vacatures worden vaak opgevuld door mensen die de verwachtingen niet waar kunnen maken. Als ervaren sales recruiter kunnen wij er voor zorgen dat de kans van slagen van een succesvolle invulling van uw sales vacature velen malen hoger is. Samen stellen wij vast welke doelen de kandidaat moet realiseren. In combinatie met een persoonlijkheid profiel stellen wij de ideale kandidaat samen. Op basis van cv screening, vraagtechnieken, rollenspellen en testen selecteren wij de ideale persoon. Ook benieuwd wat onze sales recruiters voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel ons via 040-231 94 64 of vul het contactformulier in.

Werven van sales professionals in Eindhoven

Het werven en selecteren van de juiste sales personen is een vak apart, ook in de regio Eindhoven. CRS Consultants heeft zich gespecialiseerd in het werven en selecteren van sales professionals het zogenaamde sales recruitment. Bij CRS werken alleen ervaren Sales Managers die in staat zijn voor elke branche de juiste kandidaten te selecteren. Door middel van het toepassen van specifieke vraagtechnieken gecombineerd met het testen en analyseren van competenties kunnen wij als geen ander de juiste sales kandidaat aan uw bedrijf koppelen.

Sales talent

Eindhoven is leading in technology, of te wel de slimste regio van de wereld. Bij CRS Consultants hanteren wij deze stelling ook voor het recruiten van de juiste sales kandidaten. Wij maken niet alleen gebruik van onze slimme mensen maar zetten ook vernieuwende testen in om de juiste kandidaat te selecteren. Op basis van de wensen van onze opdrachtgever stellen wij een ideaal profiel samen. Met dit profiel gaan wij op zoek naar de persoonlijkheid die bij het profiel, de functie en het bedrijf past. U krijgt van ons een helder overzicht met het profiel van de kandidaat en de eigenschappen die belangrijk zijn om de functie succesvol in te vullen. Ook benieuwd naar een slimme aanpak in sales recruitment? Maak dan contact met CRS Consultants, het sales recruitment bureau voor de regio Eindhoven.