CRS Consultants

Bureau voor Commercieel Recruitment & Coaching

Professionals in commercieel recruiten en coachen

CRS Consultants is opgericht door ervaren sales managers om B2B bedrijven te ondersteunen in het vinden en opleiden van de juiste sales professionals.

Wij zijn marktleider in het recruiten en coachen van commerciële professionals. Al onze consultants hebben hun sporen verdiend in sales management functies. Met een ervaring als commercieel directeur of sales manager weten wij als geen ander het meest effectieve sales team samen te stellen. Dit doen wij door de beste sales professionals voor uw organisatie te werven en te selecteren of deze naar het gewenste niveau te coachen.

Onze diensten

Waarom CRS Consultants

Ervaren sales managers

Uit ervaring weten wij hoe moeilijk het is de beste kandidaat voor een commerciële positie te vinden. Daarom helpen ervaren Sales Directors B2B bedrijven aan de beste sales professionals.

Kennis van branche

Onze consultants hebben een expertise opgebouwd in diverse branches. Zo koppelen wij een consultant aan uw bedrijf, passend bij branche en klanten.

Contact met kandidaten

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat kandidaten CRS Consultants als specialist in sales recruitment meer waarderen dan een globale recruiter. Wij spreken de taal van uw perfecte kandidaat en weten hem zo te triggeren om te bewegen. 90% van de kandidaten beoordeelt ons met 5 sterren!

Resultaatgericht en innovatief

Onze passie is sales en als echte sales professionals zijn we ook resultaatgericht. Dit betekent dat we harder lopen dan de concurrent, zo vullen wij 95% van al onze opdrachten binnen 2 maanden in. En als het dan toch iets moeilijker gaat? We zijn ook echte doorzetters, met onze innovatieve oplossingen zorgen wij altijd voor resultaat.

Kwaliteit in dienstverlening

Een aantal eigenschappen zijn essentieel om kwaliteit in werving en selectie van commerciële mensen te garanderen. Onze klanten waarderen ons om de volgende punten.

Ontzorgen

Bij CRS Consultants is ons doel om onze klanten te ontzorgen. Zo zullen wij op basis van het intakegesprek alleen kandidaten onderbouwd aan onze opdrachtgevers voorstellen. Werving en Selectie van sales professionals besteed je nu eenmaal uit om tijd en zo geld te besparen. Na een 1e selectie zullen wij tevens de vervolggesprekken samen met onze klanten begeleiden, om zo sneller tot een ideale match te komen.

Kennis van zaken

Weet wat er speelt. Onze consultants zijn ervaren in diverse B2B branches. Zo begrijpen wij als geen ander wat een kandidaat in uw branche succesvol maakt. Dit combineren wij met uw bedrijfcultuur en team samenstelling om zo de ideale match te maken.

Communicatie

Na de intake en vaststelling van het functieprofiel zorgen onze consultants voor een voortdurende feedback tijdens het werving en selectieproces. Daarbij worden de door ons gesproken kandidaten indien geschikt aan onze klanten voorgesteld. Dit gebeurt altijd met een onderbouwing van onze bevindingen met competenties, profiel en sterke en eventueel punten van aandacht.

Garantie

Voor het proces van het werven en selecteren van de beste sales professional gaan wij zeer grondig te werk. Zo voorkomen we een mismatch en bespaart u een hoop tijd en geld dan wanneer u het zelf zou doen. Wij geloven zo in onze kwaliteit dat wij tevens een garantie op de aangebracht kandidaat kunnen overeenkomen.

Over CRS Consultants Eindhoven

Neem contact met ons op

Waar de knelpunten nu ook liggen, samen groeien we naar nieuw resultaat.

Bent u er klaar voor? Daag ons uit.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact CRS Consultants sales recruitment