Management Werving en Selectie

Ervaren recruitment consultants selecteren de beste professionals.

Management Recruitment: Specialist in het Werving en Selectieproces

Neem contact op

Bent u op zoek naar een effectieve en efficiënte oplossing voor het aantrekken van het juiste managementtalent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn CRS Management Recruitment, een full-service recruitmentspecialist voor managementfuncties.

Met onze jarenlange ervaring en expertise in het aantrekken van topmanagement, weten wij precies hoe we uw vacatures op de juiste manier kunnen invullen. Onze wervings- en selectiemethode is gericht op snelle, effectieve resultaten en tegelijkertijd op een hoog niveau van kwaliteit en klanttevredenheid.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe CEO, Manager of verkoopleider, met een bedrijfskundige achtergrond hebben de kennis en ervaring om het juiste talent voor u te vinden. Onze recruiters werken nauw samen met u om te begrijpen wat u precies zoekt in een kandidaat en wat uw bedrijf nodig heeft om te groeien.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van het juiste managementtalent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recruitment Partner

Wij geloven dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen en aanpak voor elke klant. Onze aanpak is gebaseerd op transparantie, integriteit en open communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van onze voortgang en resultaten.

Bovendien bieden wij een efficiënte en stressvrije aanpak van het gehele rekruteringsproces, van vacaturedefinitie tot aan de plaatsing van de juiste kandidaat. Onze doelstelling is om u de tijd en middelen te besparen die u anders zou moeten investeren in het invullen van uw vacatures.

Ervaren managers als recruiter

Wij geloven in focus. Daarom werken wij alleen met recruitment consultants met een bedrijfskundige management achtergrond. Zo zijn wij beter in staat de juiste kandidaten voor een key positie te vinden. CRS Consultants is opgericht als recruiter voor commerciële management functies. De laatste jaren zijn wij met onze aanpak zeer succesvol in het invullen van algemene management functies.

Succesvol managers werven

1. De ideale kandidaat

Wie is de ideale kandidaat. Met een zelf ontwikkelde intake weten wij elke keer weer het juiste management profiel voor onze klanten te schetsen. 

2. In kaart brengen markt

Nu we helder hebben wie de ideale manager is, brengen wij met onze unieke software de hele markt in kaart. Zo kunnen wij iedereen benaderen die voldoet aan de wensen en eisen. 

3. Benaderen

Met passief werven bereik je niet de juiste kandidaten. Wij benaderen de beste kandidaten rechtstreeks om zo in contact te komen. 

4. Gesprekken

Met passende kandidaten gaan wij in gesprek. Met een bewezen methode selecteren wij profielen passend bij bedrijf en vacature.

5. Voorstellen kandidaten

Bij voorgestelde kandidaten ontvangen jullie een uitgebreid advies van onze management consultant. Zo weet je precies wie je spreekt en waarom. 

6. Juiste persoon

Na een op maat gemaakt werving en selectie proces start de juiste kandidaat passend bij functie, uitdaging en bedrijf. 

Voordelen Management Recruitment

Voor het invullen van een belangrijke management functie kies je voor zekerheid. 

  • Ervaren managers als werving en selectie consultant
  • Ervaring met alle branches en management vacatures
  • Op maat gemaakt management recruitment plan.
  • Unieke zoekmethoden voor in kaart brengen van alle management profielen
  • Beproefde werving en selectie methoden

Resultaat in management recruitment

Succes en groei realiseren voor onze opdrachtgevers, dat is waar we voor staan. Wij werken graag voor ondernemende mkb bedrijven en de innovatieve maakindustrie. Daarnaast zijn we zeer succesvol in het ondersteunen en adviseren van multinationals en private equity bedrijven.

CRS Consultants Management Recruitment

Vragen over het succesvol werven van nieuwe managers? Neem contact op of plan een vrijblijvende teams call voor advies in management recruitment.


Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvullende diensten

Vragen over onze unieke aanpak? Neem contact op