Sales Recruitment Utrecht

Lokaal netwerk met kennis van sales

Werving en selectie sales in Utrecht

Op zoek naar sales recruitment bureau in Utrecht? CRS Consultants Sales Recruitment & Coaching is een werving en selectiebureau gespecialiseerd in sales functies. Onze consultants beschikken over een uitgebreid netwerk van bedrijven en kandidaten in de regio Utrecht. CRS is gevestigd op bedrijventerrein Rijnsweerd Noord aan de Newtonlaan 155.

Het werven en selecteren van de juiste sales professional in de regio Utrecht kan zeer lastig zijn. In Utrecht zijn veel bedrijven uit de zakelijke dienstverlening gevestigd die zich graag versterken met goede commerciële mensen. Het plaatsen van een advertentie levert niet de gewenste kandidaten op. CRS werkt met unieke software om de juiste personen direct te benaderen voor de sales vacature binnen uw bedrijf. Vragen? Bel 030 760 25 96.

Sales Recruitment Bureau Utrecht

CRS Consultants is specialistisch bureau in het werven en selecteren van sales professionals. Sales Recruitment is een vak en met een achtergrond als Sales Manager weten onze consultants sales professionals te selecteren passend bij uw bedrijf en doelstellingen. Met een groot netwerk in de regio Utrecht weten wij snel inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor het succesvol in vullen van uw sales vacature.

Als werving en selectiebureau voor sales functies hebben wij al diverse trajecten succesvol ingevuld. Dus bent u op zoek naar een resultaatgerichte account manager, een sales manager met visie of een strategische commercieel directeur. Wij zorgen voor de juiste kandidaat.

Meer informatie over het werven en selecteren van sales professionals in Utrecht? Neem contact met ons op of bel 030 760 25 96.

sales recruitment utrecht

Voordelen lokale Sales Recruitment

  • Kennis van markt
  • Kwaliteit in aanname
  • Groot netwerk
  • Onze kandidaten worden getest op trackrecord
  • Inwinnen van referenties middels ons netwerk
  • Volledige begeleiding en ontzorging
  • Garantieregeling

Overtuig u zelf van onze aanpak in sales recruitment in Utrecht. Ook benieuwd naar de kwaliteit van onze headhunters diensten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sales vacature in Utrecht invullen

Meer informatie over het succesvol invullen van sales vacatures? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken een recruitment plan op maat voor uw bedrijf. Vul het contactformulier in of bel 030- 760 25 96 voor meer informatie over sales recruitment in Utrecht.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment

CRS Consultants Sales Recruitment & Coaching Utrecht

Newtonlaan 155
3584 BH Utrecht

Tel.: 030 - 760 25 96
E-mail: sales@crsconsultants.nl

KvK: 65375416