Coaching account managers

Resultaatgericht groeien in sales

Continue ontwikkelen als account manager

Een account manager moet zich blijven ontwikkelen om bij te blijven. Het vak van verkoper is compleet veranderd. Wil je groeien in een rol als account manager en je resultaten keer op keer halen dan is coaching voor account managers de start.

CRS Consultants werkt met ervaren Sales Directors als coach. Wij helpen organisaties excelleren in sales, door mensen te ontwikkelen in commerciële resultaten.

Groeien naar het level van consultative selling of meer structuur in je verkoopactiviteiten aanbrengen? Geen vraag is hetzelfde, daarom werken wij met een persoonlijk account managers coachingsplan die zorgt voor resultaat. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem contact op.

Groei als account manager door coaching

Waar loop je tegenaan? Als resultaten niet worden gehaald heeft dit altijd een reden. Kunnen account managers niet meer mee met het veranderende aankoopproces? Wordt social selling te weinig toegepast, moeite met online verkopen of worden sales activiteiten niet gepland? Wij helpen ondernemingen en account managers groeien met o.a.

Social Selling

Benieuwd naar de mogelijkheden van social selling? Het verkoopvak is de laatste jaren sterk veranderd. Klanten oriënteren zich online en hebben weinig tijd voor afspraken. Hoe zorgt u er dan toch voor dat die prospect tijd maakt?

Sales Planning

Doe wat je moet doen en je hebt resultaat. Door het plannen van sales activiteiten werk je gestructureerd naar een doel. Met onze bewezen aanpak zorgen wij dat account managers planmatig sales bedrijven.

Personal Coaching

Vallen de resultaten tegen, maar weet je niet precies wat de reden is? Samen bekijken wij de mogelijkheden tot het herontdekken van sales kwaliteiten. Groeien naar het level van consultative selling? Met ons plan op maat zorgen wij dat je weer aansluiting vindt bij de klant.

Online marketing

Marketing en sales gaan steeds meer samen. Als account manager moet je bijblijven in de mogelijkheden van online marketing. Je gebruikt het voor lead generatie en om in contact te komen met jouw doelgroep.

Leren in de praktijk

Heb je het idee dat je niet alles uit jouw verkoopgesprekken haalt? Naast het plannen van sales activiteiten en opvolgen van leads moet je als account manager verkoopgesprekken voeren met resultaat. Via Field Coaching helpen wij account managers met kwalitatieve verkoopgesprekken.

Carrière planning

Wil je weten wat jou ontwikkelpotentie in sales is? Via sales assessments meten wij jouw vaardigheden op sales vlak en waar jou persoonlijke drijfveren liggen. Je weet exact waar de mogelijkheden liggen om je verder te ontwikkelen als sales professional.

Wat wil je bereiken?

Ben je ondernemer en wil je meer resultaat in sales? Heb je het gevoel dat het team van account managers meer kan bereiken? Of wil je zelf groeien in jouw vaardigheden als sales professional.

De coaches van CRS zijn gewend om alle commerciële vragen om te zetten in realiseerbare doelen. Als ervaren sales director weten we van aanpakken en zorgen we met praktijk cases voor een duidelijk plan.

Wij geloven dat iedereen een coach nodig heeft, tenminste als je verder wilt komen. Iedere persoon is anders, daarom maken we altijd een coachingsplan op maat.

Of je nu eens wilt sparren of al een idee hebt bij een sales aanpak. Wij vertellen graag over de mogelijkheden van succesvolle coaching van accountmanagers.

coaching account manager

De voordelen van coaching door CRS Consultants

Op basis van 0-metingen ontwikkelen wij competenties

Fieldcoaching, wij
gaan mee naar de klant

Wij coachen
op basis van KPI's

Meten en bijsturen,
resultaat gegarandeerd

De voordelen van coaching door CRS Consultants

Op basis van 0-metingen ontwikkelen wij competenties

Fieldcoaching, wij
gaan mee naar de klant

Wij coachen
op basis van KPI's

Meten en bijsturen,
resultaat gegarandeerd

Resultaat in coaching

Succes en groei realiseren voor onze opdrachtgevers, dat is waar we voor staan. Wij werken graag voor ondernemende mkb bedrijven en de innovatieve maakindustrie. Daarnaast zijn we zeer succesvol in het ondersteunen en adviseren van multinationals en private equity bedrijven.

Klaar voor meer sales?

Wilt u meer informatie over training, coaching en ontwikkelen van account managers? We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment