Arbeidsbemiddeling van sales functies

Specialist in commerciële vacatures

Arbeidsbemiddelingsbureau voor sales vacatures

Bemiddelingsbureau die zich focust op het invullen van sales en  commerciële functies. CRS Consultants is specialist in het verbinden van vraag en aanbod voor sales vacatures. De afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven geholpen met het vinden van de juiste professional voor een commerciële vacature.

Als arbeidsbemiddelaar in sales functies onderscheiden wij ons sterk van reguliere bemiddelaars. Als onze consultants zijn ervaren sales managers die verstand hebben van sales en weten welke personen geselecteerd moeten worden om een functie succesvol in te vullen. Wij vertellen graag meer over onze unieke mogelijkheden.

Bemiddelen van commerciele functies.

Onze werkwijze in het bemiddelen van sales vacatures is uniek. Met een op maat gemaakt plan vinden wij ook voor uw bedrijf de juiste commerciële mensen.

  • Op maat gemaakt plan afgestemd op uw bedrijf
  • Ontzorging van A-Z
  • Wervende vacatureteksten
  • Target advertising
  • Ervaren sales manager als consultant
  • Eigen ontwikkelde en unieke software
  • Diepe kennis van branche en klanten
  • Assessments
  • Garantie op passende match

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden voor het succesvol bemiddelen van uw sales vacature. Bel direct 040-231 94 64.

bemiddelen van sales functies

Verbinden van vraag en aanbod van sales vacatures

Succesvol verbinden wij vraag en aanbod in de markt van sales functies en vacatures. Dit doen wij door het koppelen van de wensen en eisen van opdrachtgevers aan passende sales profielen. Onze database is de grootste van Nederland. Deze database stelt ons in staat om 99% van alle mensen werkzaam in een commerciële functie direct te benaderen voor uw vacature. Hiermee weet u zeker dat wij het juiste profiel passend bij uw onderneming en vacature rechtstreeks kunnen benaderen. Vacatures worden opgesteld door onze gespecialiseerde tekstschrijvers. Hiermee weten wij kandidaten te interesseren voor een functie die past bij hun behoefte. Samenwerken met CRS Consultants betekent dat wij u volledig ontzorgen in het proces van bemiddelen in sales vacatures. Wij nemen al het werk uit handen en komen middels ons stappen plan op 3 geselecteerde en geschikte kandidaten.

Daarnaast beschikken wij over software voor target advertising. Dit betekent dat wij uw vacature bij de juiste doelgroep direct onder de aandacht brengen Naast het rechtstreeks benaderen van passende kandidaten levert dit ook een hoge responsrate op.

CRS Consultants is uniek in het verbinden van vraag en aanbod, het werven en selecteren van commerciële mensen.

Succes in bemiddeling

De afgelopen jaren is in de praktijk gebleken dat onze aanpak zeer succesvol is. Een grondige intake gecombineerd met unieke software en de kennis van een ervaren sales manager stelt ons in staat de beste kandidaten voor een commerciële functie te vinden.

Wij hebben opdrachtgevers uit, uiteenlopende branches geholpen aan de beste sales professionals. De ingevulde functies lopen van account manager tot sales manager en commercieel directeur. Benieuwd wat we voor u kunnen betekend? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek of bel ons via 040-231 94 64 .