Sales Management Recruitment

Werving en selectie sales op directie en managementniveau

Ervaren managers met kennis van sales

Sales Management Recruitment, het werven en selecteren van commerciële professionals op directie en managementniveau is onze expertise.

CRS Consultants heeft een brede ervaring en een bewezen succesvolle aanpak om sales management experts aan uw organisatie te binden.

Commerciële directie en managementposities zijn key-functies binnen elke organisatie, daarom werken wij altijd met een op maat gemaakt sales recruitment plan voor het effectief invullen van deze vacatures.

Onze consultants hebben een brede commerciële achtergrond op sales directieniveau en weten welke competenties van belang zijn om voor lange termijn succesvol te zijn. Maak daarom vrijblijvend een afspraak om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of bel 040-231 94 64.

Beproefde werving en selectie methode

Om de juiste kandidaat te selecteren voor uw openstaande vacature gaan wij op basis van onze intake van start met het opstellen van een gepersonaliseerd plan van aanpak. Hierbij beginnen we met het in beeld brengen van de organisatie waarbij we kijken naar de cultuur, het management, historie, toekomst, branche en klantenkring.

Op basis van deze gegevens kunnen wij ons een goed beeld vormen welke persoonlijkheid past bij het bedrijf en externe omgeving. Deze basis is van cruciaal belang en dienst als startpunt om een beeld van de ideale kandidaat voor een sales directie of managementpositie te vormen.

Daarnaast kijken we naar de doelen die door deze kandidaat behaald moeten worden. Een commercieel directeur die gewend is om op de tent te passen zal namelijk een andere ervaring en dynamiek met zich meebrengen dan een sales director die moet zorgen voor een verdubbeling van de omzet. Na in overleg met onze opdrachtgever een compleet profiel van de kandidaat te hebben opgesteld gaan wij passende kandidaten direct benaderen, dit wordt ook wel headhunting of executive search sales genoemd.

Sales headhunter CRS Consultants

De voordelen van Sales Management Recruitment door CRS Consultants

Focus op sales management

Wij zijn gespecialiseerd in het werven van de beste salesdirectors. Door een focus op commerciële functies, leveren wij altijd het beste resultaat.

Kennis van uw markt

Onze consultants hebben een brede ervaring als commercieel directeur en ook kennis van uw branche. Met onze kennis van de markt weten wij als geen ander de passende kandidaat bij uw sales management vacature te selecteren. Of u nu op zoek bent naar een sales director of commercieel directeur voor elke branche selecteren wij de passende kandidaat.

Kwaliteit van werven en selecteren

Wij werken op exclusieve basis voor onze opdrachtgevers. Met een op maat gemaakt recruitment plan leveren zorgen wij voor kwalitatieve kandidaten die zich voor lange tijd aan uw organisatie verbinden.

Commitment

Regelmatige terugkoppeling en het gezamenlijk voeren van eindgesprekken en evaluaties zorgt ervoor dat wij het gehele proces verbonden blijven. Ook na plaatsing blijven wij met onze opdrachtgevers in contact om succes te garanderen

Meer informatie over sales management recruitment?

Wenst u meer informatie over het werven van functies op sales management niveau? Wij bespreken graag de mogelijkheden en maken een sales management recruitment plan op maat voor uw organisatie. Of bel direct 040-231 94 64

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment

Wervingsgesprekken op directieniveau

 

Na onze uitgebreide zoekmethode begint het selectieproces om te komen tot de top performers, hiervoor maken we gebruik van uitgebreide selectiegesprekken waarbij we dieper ingaan op de ervaring van de kandidaat, maar vooral ook zijn persoonlijkheid en competenties. Wat matcht het beste met de eisen die onze opdrachtgevers stellen.

Kandidaten beoordelen onze selectiegesprekken als confronterend, hard, diepgaand, maar ook duidelijk. Kandidaten waarderen ons meer in vergelijking met globale recruiters omdat wij hun taal spreken. Wij kennen de uitdagingen van een sales director, wij weten wat iemand succesvol maakt als commercieel directeur en dat praat wel zo makkelijk.

De beste kandidaten worden aan onze opdrachtgever voorgesteld op basis van een uitgebreid intakeformulier met positieve punten maar ook aandachtspunten. Hiernaast testen wij onze kandidaten door middel van een persoonlijkheidstest en een sales directie assessment. Zo krijgen wij, de kandidaat en opdrachtgever een compleet beeld van de kandidaat op basis van persoonlijkheid, werkvoorkeuren, intelligentie en coachingspunten. Maak daarom vrijblijvend een afspraak om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of bel 040-231 94 64.

In te vullen commerciële directiefuncties 

De kandidaten die positief door alle ronden en de eindopdracht doorkomen wordt een aanbod gedaan. Door onze grondige selectie leidt dit in 9 van de 10 gevallen tot een overeenkomst en een langdurig werkverband.

Sales directie en managementfunctie die wij succesvol hebben ingevuld zijn onder andere: Chief Commercial Officer, Commercieel Directeur, Sales Director, Sales Manager, Head of Sales, Country Sales Manager etc. Aangezien er in de wereld van sales heel veel benamingen zijn voor commerciële management functies is de lijst oneindig lang. Opdrachten die we recent succesvol hebben ingevuld zijn:

  • Commercieel Directeur Zonne-Energie Ecorus
  • Sales Director projecten Dutch Projects
  • International Sales Director BWC
  • Manager of Sales Penko
  • International Sales Manager SPG
  • Business Development Director Reith Laser
  • Chief Commercial Officer VDL

Ook benieuwd naar onze aanpak in het succesvol invullen van uw sales management, directie positie of werving van commercieel directeur?We komen graag langs voor een op maat gemaakt werving en selectieplan. Bel 040-231 94 64 of mail sales@crsconsultants.nl.