SALES RECRUITMENT

sales recruitment

Sales Recruitment is vakwerk

Wij geloven dat sales recruitment van de juiste mensen vakwerk is. Niet een standaard werving en selectie, maar sales recruitment met een grondige en doordachte aanpak. Al onze sales recruiters zijn ervaren sales professionals. Door een achtergrond als sales manager weten wij als geen ander de juiste sales profielen en kandidaten te selecteren. Zo bekijken wij kandidaten niet door een globale recruiter bril, maar zullen wij een duidelijke analyse van het sales profiel en de capaciteiten kunnen maken. 

Sales Recruitment door ervaren Sales Managers

Sales recruitment door ervaren sales managers betekent ontzorging voor uw bedrijf in combinatie met de beste sales profielen. Sales recruitment is een specialisme wat tot uiting komt door ervaring in het aansturen en aannemen van sales mensen. Onze sales recruiters zijn daarom ervaren sales managers of commercieel directeuren die diverse sales teams hebben aangestuurd, ontwikkeld en gecoached. Deze ervaring gecombineerd met een uniek recruitment proces zorgt ervoor dat kandidaten en opdrachtgevers tevreden zijn met onze werkwijze.

Voordelen sales recruitment door CRS

  • Ervaren sales managers recruiten, werven en selecteren de beste kandidaten
  • Op basis van persoonlijkheidsprofielen ideale aanvulling op het sales team
  • Mogelijkheid tot assesments voor meer inzicht in competenties
  • Coaching door sales professionals
  • No-cure no-pay en garantie regeling op aangebrachte kandidaten

Ook benieuwd wat een andere aanpak in sales recruitment voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Contact CRS Sales Recruitment

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl