Werving en selectie sales Tilburg

Lokaal betrokken met internationaal netwerk

Het sales recruitment kantoor voor Tilburg

Advies nodig bij het invullen van commerciële vacatures?

Uit ervaring weten wij dat het invullen van een sales functie geen eenvoudige opgave is. De juiste kandidaten reageren niet en het proces is een tijdrovende klus.

Als ervaren Sales Managers helpen wij u graag bij dit proces. Met de nieuwste software, unieke benaderingsmethoden en een uitstekend netwerk kunnen wij ook uw probleem oplossen.

CRS Consultants is een werving en selectiebureau gespecialiseerd in sales functies met een focus op Brabant en de regio Tilburg. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van het invullen van uw sales vacatures.

Recruitment in Sales is een vak

Wij geloven dat sales een echt vak is. Net als een ambachtsman zijn goede sales professionals moeilijk te vinden, maar hoe onderscheid u nu de praatjes maker van de professional?

Bedrijven weten hoe belangrijk het is om de juiste sales professionals te binden. Ook in de regio Tilburg is er veel vraag naar ervaren sales mensen. De juiste personen reageren helaas niet zelf. Laat onze consultants op basis van een intake de juiste personen voor uw organisatie werven. Onze bewezen methoden helpen en een rechtstreekse benadering zorgt ervoor dat alleen geschikte kandidaten worden voorgesteld.

Wij noemen dat het kaf van het koren scheiden. Wist u dat maar 55% van de mensen die in sales werkzaam zijn ook geschikt zijn voor dit vak! Met een ervaring als sales director weten onze sales recruiters als geen ander de juiste kandidaten te selecteren. Ervaar het zelf.

Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken en maken een sales recruitment plan op maat.

 

Sales headhunter CRS Consultants

Voordelen lokale Sales Recruitment

  • Kennis van markt
  • Kwaliteit in aanname
  • Groot netwerk
  • Onze kandidaten worden getest op trackrecord
  • Inwinnen van referenties middels ons netwerk
  • Volledige begeleiding en ontzorging
  • Garantieregeling

Overtuig u zelf van onze aanpak in sales recruitment in Tilburg. Ook benieuwd naar de kwaliteit van onze headhunters diensten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u er klaar voor?

Waar de knelpunten ook liggen, samen groeien we naar nieuw resultaat.

Bent u er klaar voor? Daag ons uit.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact CRS Consultants sales recruitment