United Sales Recruiters opgericht

CRS Consultants is co-founder en member van het kwaliteitskeurmerk United Sales Recruiters. In samenwerking met Brand New Sales en Young Sellers heeft CRS Consultants dit keurmerk in het leven geroepen om onderscheidend te zijn in de markt van werving en selectiebureaus die zich richten op commerciële functies. Vanuit de markt merken wij dat opdrachtgevers vooraf niet kunnen beoordelen welke sales recruitment bureaus een dienstverlening leveren die voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Zie ook salesmanagementoverzicht voor alle bureaus. Om aan deze vraag tegemoet te komen is het initiatief ontstaan van het keurmerk united sales recruiters, waarbij bureaus zich kunnen aansluiten die voldoen aan vooraf bepaalde kwaliteitsnormen in sales recruitment.

Het onderscheidende vermogen van United Sales Recruiters.

Wat kan je verwachten als je als opdrachtgever gebruik maakt van de dienstverlening van een bureau aangesloten bij dit keurmerk? Indien je lid bent van dit keurmerk zijn er een aantal essentiële punten waar je aan moet voldoen. Zo heeft elk bureau recruiters in dienst die actief zijn geweest op management niveau in sales. Zo weten wij beter over welke kwaliteiten iemand moet beschikken om een goede sales professional te zijn. Daarnaast spreken wij elke kandidaat persoonlijk en zullen kandidaten altijd onderbouwd aan onze opdrachtgevers worden voorgesteld. USR is tevens gecertificeerd voor het afnemen van persoonlijkheidstesten en sales assessments. Daarnaast investeren wij in de nieuwste search en software technieken, zodat u als opdrachtgever verzekerd bent dat wij iedereen uit uw doelgroep kunnen benaderen.

Het grootste netwerk van Sales Professionals in Nederland

Door het delen van kennis, netwerken en databases ontstaat het grootste netwerk van sales professionals in Nederland. Wanneer u als opdrachtgever gebruikt maakt van de diensten van USR weet u zeker dat wij alle potentiële kandidaten voor uw vacature kunnen benaderen. Dus geen gebruik meer van meerdere bureaus om de kansen te spreiden, maar 1 aanspreekpunt die ervoor zorgt dat uw commerciële vacature kwalitatief wordt ingevuld. Benieuwd naar wat de voordelen voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak om dit toe te lichten. Bel ons via 040-231 94 64. Of vul het contactformulier in.

Laat een reactie achter

Jack Bakker is sales en recruitment consultant bij CRS. Hij deelt graag kennis over alles wat met sales te maken heeft. 

Sparren over commerciele groei?

Plan een vrijblijvende teams call


Certified sales recruitment agency

Diensten

Delen met uw netwerk?

Blijf op de hoogte

Contact

Voer je naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Please type your message.