Sixpointtwo kiest voor CRS

Sixpointtwo heeft CRS Consultants Sales Recruitment en Coaching exclusief ingeschakeld voor het invullen van de functie van Business Manager. Deze functie is ontstaan door tijdgebrek van de huidige DGA. De huidige DGA heeft meerdere ondernemingen en zoekt nu iemand die hem kan vervangen voor de dagelijkse aansturing van Sixpointtwo. Het betreft hier een verantwoordelijke en ondernemende functie met concrete doorgroeimogelijkheden.

Doordat CRS Consultants alleen met ervaren sales directors en ondernemers werkt voor het invullen van vacatures begrepen wij uitstekend de vraag van de huidige DGA. Je laten ontlasten en vervangen in een onderneming die jezelf hebt opgebouwd vraagt om kennis van succesfactoren voor het invullen van deze functie, maar nog belangrijker de juiste persoonlijkheid in combinatie met capaciteiten die nodig zijn om deze functie succesvol in te vullen. Voor ons een geweldige opdracht waar we met veel energie mee aan de slag gaan. Zie voor meer informatie: https://bit.ly/2kOUGUG

Wenst u meer informatie over het invullen van een commerciële vacature of meer informatie over sales recruitment neem dan contact op.

Laat een reactie achter

Jack Bakker is sales en recruitment consultant bij CRS. Hij deelt graag kennis over alles wat met sales te maken heeft. 

Sparren over commerciele groei?

Plan een vrijblijvende teams call


sixpointtwo vacature sales

Diensten

Delen met uw netwerk?

Blijf op de hoogte

Contact

Voer je naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Please type your message.