Interim account manager

Direct beschikbare accountmanagers passend bij jullie bedrijf

Welke expertise is nodig?

Neem contact op

Interim Account Manager nodig? CRS Consultants is de specialist voor het selecteren van een interim account of business development manager die past bij jullie bedrijf, branche en opdracht.

Elke dag helpen wij onze opdrachtgevers aan passende interim account managers. CRS Consultants ondersteunt klanten met extra business development capaciteit bij de introductie van nieuwe producten, inhuren van specifieke expertise of vervanging bij langdurige afwezigheid.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw organisatie. Wij vertellen graag meer over onze unieke aanpak en oplossingen die ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd een passende oplossing

De consultants van CRS zijn ervaren sales professionals die snel tot de kern door dringen. Wat is er nodig en welke capaciteiten passen bij deze vraag. Met de grootste database en unieke software selecteren direct inzetbare interim account managers.

Met scherpe vragen weten wij al snel de behoefte van onze klanten duidelijk te krijgen. Wat is er nodig, welke doelen moeten worden behaald, welke persoon past bij deze opdracht. 

Via onze intake krijgen wij direct een beeld welke vaardigheden en ervaring benodigd zijn om jullie verder te helpen. 

Interim Account Manager via CRS

Kandidaten passend bij jullie vraag

Hele markt in kaart gebracht

Flexibele oplossingen

Volledig ontzorgd

Resultaatgericht voor onze opdrachtgevers

Succes en groei realiseren voor onze opdrachtgevers, dat is waar we voor staan. Wij werken graag voor ondernemende mkb bedrijven en de innovatieve maakindustrie. Daarnaast zijn we zeer succesvol in het ondersteunen en adviseren van multinationals en private equity bedrijven.

Wat kunnen we voor jullie betekenen?

Waar ligt de behoefte van de organisatie? Onze unieke sales diensten helpen jullie bedrijf groeien in elke fase. Vragen? Neem contact op.

CRS Consultants

Eindhoven

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

Tel.: 040 - 231 94 64
E-mail: sales@crsconsultants.nl

Utrecht                    Den Bosch
Newtonlaan 155     Hintham 152
3584 BH Utrecht    5246 AK 's-Hertogenbosch
030 - 760 25 96      073 - 200 19 50

KvK: 65375416

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ Interim account manager

Uurloon interim account manager

Het uurloon van een interim account manager is afhankelijk van de zwaarte van de opdracht en de benodigde expertise. Het uurtarief van een interim accountmanager begint rond de EUR 80,- per uur. Dit bedrag loopt op tot circa EUR 130,- per uur. Afhankelijk van de periode en het aantal uren. 

Ben je op zoek naar meer sales management oplossingen. Via interim sales bieden wij ervaren sales managers en commercieel directeuren op flexibele basis. Het tarief van sales management professionals begint bij EUR 125,- per uur.  

Wanneer maak ik gebruk van een interim account manager?

De vraag naar interim account managers is de laatste jaren sterk aan het groeien. Bedrijven huren business developers is voor de introductie van een nieuwe product, of marktonderzoek in nieuwe landen. Daarnaast is er door de groei in ouderschapsverlof en mogelijkheid tot opnemen van sabbaticals meer behoefte aan een interim oplossing. Daarnaast is langdurige afwezigheid wegens ziekte of mantelzorg ook een reden waarom onze klanten interim account managers inhuren. 

Wat is het verschil met werving en selectie.

Wanneer je kiest voor werving en selectie dan ga je voor vast dienstverband. Als sales recruitment bureau zijn wij gespecialiseerd in vaste en tijdelijke sales functies.  

Welke overeenkomsten gebruiken jullie?

Als onze tijdelijke contracten voldoen aan de regels die de belastingdienst heeft opgesteld voor de inhuur van zelfstandige professionals. Zo voorkom je als werkgever dat je wordt aangeslagen voor loonheffingen en sociale premies. Naast alle contracten zorgen wij ook voor de registratie van uren en uitbetaling van de zzp-er.